De ce alerg dupa un sanvis bun prin Bucuresti

Gregory's Romania, compania care detine restaurantele de tip fast-food Gregory's a inchis 5 restaurante din Bucuresti, potrivit datelor publicate in Monitorul Oficial.

S-au inchis: Pasajul Universitatii (odata cu reamenajarea), Otopeni, Alba Iulia, Pipera-Tunari si Buzesti.

Am citit pe net ca grecii sunt, din pacate, pe pierdere de vreo 2-3 ani. Din pacate, zic, pentru ca au niste sanvisuri (sandwich-uri) bune de tot. Si asta dupa ce s-a inchis si Sheriff's-ul in urma cu vreun an, unde mancai o super shaorma.

In fine, pentru cei care vor sa mai basculeze un pan'oro cu diverse, gasiti Gregory's la Unirii, la Gara de Nord sau pe Lipscani. Cel putin astea stiu eu ca sunt sigur deschise.

Pofta buna!

4 comentarii

 1. 23 Aug 2010 la 06:54

  Hai, frate, Sheriffs-ul ala era sub orice critica de o veme buna incoace. Chiar trebuia facut ceva acolo (a se citi o curatenie zdravana). Iar daca nu au fost in stare sa redeschida tot ei, asta e...

 2. 23 Aug 2010 la 11:33

  ce-a fost odata Sheriff's... si ce ajunsese la final... :-<

 3. 23 Aug 2010 la 19:59

  fix la sandvisurile alea ma gandeam zilele astea :X

  uite ce zice la LOCAluri http://www.gregorys.ro/locatii.html

  Batistei chiar e o varianta aproape, Victoriei e ok dar mi-e mai greu sa parchez acolo dupa ce am patit-o o data, si Buzesti iar e aproape. deci ar fi 3 bune. si gara de nord, dar nu prea imi place acolo. si clasicul unirii. deci 4 magazine din 6 sunt reachable.

 4. 24 Aug 2010 la 14:34

  o sa printez harta ca sa stiu in orice moment drumul cel mai scurt la un Gregory's :D

Blah, blah, blah