Conferinta de presa Molde (2012)

De indata ce am inteles cum stau lucrurile pe la National Arena, m-am hotarat sa nu ratez vreun moment interesant. Ca fan al lui ManUtd, nu am putut sa ratez conferinta de presa a lui Solskjaer, acum antrenor la Molde.

24 noiembrie 2012, Arena Nationala. Aceasta este a doua conferinta serioasa la care am participat, dupa conferinta de presa a lui Alex Ferguson de la meciul cu Otelul din 2011. La fel ca si atunci, am avut parte de o experienta placuta.

foto1

I-am adresat si eu o intrebare care ma rodea.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

La final i-am spus ca noaptea finalei UCL din '99 a fost una din cele mai frumoase din viata mea. Mi-a raspuns ca si pentru el!

foto2

Dupa conferinta de presa a avut loc antrenamentul oficial, deschis presei in primele 15 minute.

foto3

Ca oricarui jucator care face tranzitia la antrenorat, lui Solskjaer ii e greu sa renunte la jocul din teren. Asa ca se mai baga la cate-un "magarus", ca in vremurile in care activa pentru ManUtd.

foto4

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Am primit o invitatie pentru meci, asa ca o sa vad meciul pe stadion. Hai Molde!

5 comentarii

 1. 26 Oct 2012 la 22:49

  Bai, esti incredibil! Cum, ma, sa intri acolo fara sa te intrebe nimeni nimic si apoi sa primesti si invitatie la meci?!

  Buna intrebarea ta, pun pariu ca a fost cea mai ok de la conferinta. Molde nu joaca rau si imi place ca foloseste multi jucatori tineri. Am vorbit cu cativa norvegieni si toata lumea e foarte incantata de Solskjer, aparent planul este sa mai stea la Molde cel putin un an, poate chiar doi, sa joace in UCL si apoi pleaca in Anglia. Nu cred insa ca ar fi bine pentru el ca primul job in UK sa fie la Man U, e dificil, mai ales cu Glazerii.

 2. 27 Oct 2012 la 03:25

  Nu pot sa detaliez chiar totul pe blog, o sa "fill in the blanks" cand ne vedem ;)

 3. 27 Oct 2012 la 12:32

  bine'atunci, vezi ca de pe 17 decembrie cel mai probabil pana pe 15 ianuarie o sa fiu in b, elibereaza o zi in perioada aia sa ne vedem cu totii. PS, nu'i spune Laurei Constantinescu, cica'i o surpriza.

 4. 27 Oct 2012 la 12:56

  okay, perfect. oricum, laurici nu cre' ca citeste comentariile la articole cu fotbal ;))

 5. 27 Oct 2012 la 13:13

  baaaaai, esti nebun?! aproape ca mi-au dat lacrimile de bucurie!!!! ceea ce inseamna, myke, ca mai ai totusi nitel de lucru!

Blah, blah, blah