Concertul Roxette, inca o organizare proasta marca Emagic

Cand am auzit ca vin Roxette la Bucuresti, m-am gandit ca e o trupa care merita vazuta. Agatam pe piesele lor printr-a opta, asa ca mi-a ramas la corazon. Am asteptat sa se puna biletele in vanzare si cand am dat sa-mi iau - stupoare! - iata ce-am descoperit:

arena roxette

Cu alte cuvinte, in fata scenei sunt cateva randuri de scaune, ca la Cerbul de Aur! Imaginati-va cum se va vedea de pe scena o mana de oameni care stau pe scaun, eventual servesc o ciorba ceva, si in spatele lor o gramada de oameni care si-au luat bilet la "Gazon A".

Nu am mai intalnit asa ceva niciodata. Probabil ca nu au inventat ei aceasta aranjare, dar e absolut stupid sa pui cateva randuri de scaune in fata publicului aflat in picioare. Sau macar ai decenta sa scrii direct "Gazon B", nu A. Ma rog. Zi Emagic si leapada-te de asteptari.

Si inca ceva: sunt curios cate pahare de plastic vor zbura dinspre Gazon spre "Golden VIP".

7 comentarii

 1. 24 Nov 2010 la 20:52

  Da. O aranjare de tot rahatul. Daca tot e sa stea comod domnii si doamnele VIP, poate le pun si niste canapele, ce naiba. Un cocktail ceva...

 2. 26 Nov 2010 la 00:27

  am avut acelasi soc citind "scaune"; chiar vroiam un bilet "in fata", dar nu ma pot vedea cantand Silver blue pe scaun

 3. 26 Nov 2010 la 02:54

  nici gand, n-am de gand sa stau la sezlonguri :|

 4. 26 Nov 2010 la 10:57

  Si ce faceti ? Nu mai mergeti...? Parca nu imi vine a crede :P Ma asteptam sa va luati locuri la "sezlonguri" si sa stati lipiti de gard :D

 5. 26 Nov 2010 la 12:21

  ironico, nu merita, ma. cel putin pentru mine, plus ca e naspa sa fii singuru' care se agita de nebun. roxette nu e cea mai de corazon trupa a mea, asa ca voi alege sa-mi iau la gazon.

 6. 9 Dec 2010 la 21:46

  cred ca glumiti, toti fanii care si-au luat la golden vip n-or sa stea pe scaun dupa 20 de ani de asteptare :)

 7. 9 Dec 2010 la 22:01

  atunci o sa fie si mai naspa, ilisim. acei fani vor sta in fata scenei, un rand sau doua de oameni. in spatele lor 10-15 metri spatiu gol (cu scaune), si apoi publicul larg.

  realizezi cat e de penibil?

Blah, blah, blah