Concerte in Romania in 2012

Au inceput sa se-anunte concertele anului viitor. Sper la un 2012 mai agitat decat anul acesta, care a dezamagit in materie de concerte.

Red Hot Chili Peppers au fost contractati pentru 31 august. Desi fara Frusciante (din line-up-ul pe care il prefer), sunt sigur ca spectacolul va fi asigurat. Poate-si rade si Kiedis mustata pana atunci :))

Avand in vedere ca apar cu album in prima parte a anului viitor, ne putem astepta (in teorie) la concerte europene din partea celor de la Aerosmith, Garbage, The Cranberries, The Offspring, Madonna si Marilyn Manson. I-as revedea cu placere pe cei care au mai fost. In plus, mi-as dori si niste nume noi, precum Anouk, Slash, U2, Blaze Bayley, Rihanna, Take That, Eminem, Britney Spears sau Nickelback.

Nu uitati sa va luati bilete la RHCP pe 13 decembrie. In fata scenei (Hot Pit) in Croatia un bilet costa 55 de euro. La noi vor fi probabil vreo 70+.

5 comentarii

 1. 19 Dec 2011 la 18:45

  Joe a scapat porumbelu' pe twitter despre concertele de la americani din vara viitoare si au sarit imediat vreo suta de disperati (printre care si eu :"> ) sa intrebe de Europa. Raspuns: probabil vara lui 2013.
  link

 2. 19 Dec 2011 la 18:48

  Ah, si inca o chestie :)
  Au mai facut si Tom si Joey din astea :)

 3. 19 Dec 2011 la 21:23

  :) mersi pentru veste, nu-mi place twitter si nu prea sunt geana ;)

 4. 20 Dec 2011 la 00:06

  If you don't like twitter, then you're not following the right channels :P

  Lasand gluma la o parte, mi se pare un mod bun de a afla informatii. Si despre Motley Crue tot de pe twitter am aflat, cu ~ un sfert de ora inainte sa apara articolul ala.

  Plus ca da, e dragut ca in cazul Aerosmith pe canalele lor individuale sunt chiar ciripelile lor si nu sunt doar anunturi facute de altcineva care se ocupa de cont (ahem, cum e in cazu' lu' Ozzy) :) Rezulta niste ciripeli foarte interesante ;))

 5. 20 Dec 2011 la 18:58

  Ana, ai dreptate, dar din pacate nu sunt genul care sa stea tot timpul pe diverse canale. Prefer sa citesc arhive decat chestii in timp real. Imi place sa savurez. Cred ca twitter-ul si alte chestii realtime nu-ti permit sa mai savurezi lucrurile...

Blah, blah, blah