Companie internationala, slogan agramat

KLG Europe este o companie internationala care ofera servicii de transport. Nu stiam de ei pana cand am trecut pe langa sediul lor de pe autostrada.

N-am apucat sa fac o poza, dar au ei pe site, ca se si lauda cu marele slogan agramat: "Imagine there's no borders".

E posibil ca cei care au avut ideea penibila a acestui slogan sa fi fost cu gandul la muzica lui John Lennon. Probabil chiar s-au gandit ca dau lovitura cu ideea din spatele sloganului: imagineaza-ti ca nu exista granite. Pai, eu imi pot imagina, dar ce nu-mi pot imagina e cum ar functiona compania lor (sau orice companie) intr-o lume a haosului absolut.

Oamenii vorbesc agramat pentru ca vorbirea directa e uneori prea flexibila. Am vazut asta si in alte limbi, dar in romana exemplele sunt mai familiare: "i-am spus la Mihai sa vina", "pa cine intrebi si da ce iti raspunde", "tre' sa plec" sau "ele poa' sa plece". Dar nu am vazut pana acum un slogan de companie serioasa scris agramat.

Oricat de mult se foloseste "there's" in limba engleza atat pentru singular, cat si pentru plural, tot e absurd sa nu-ti scrii propriul slogan corect dpdv (din punct de vedere) gramatical.

Blah, blah, blah