Cola, GSP si somnul de noapte

Acum cateva saptamani bune am renuntat la Cola. Si nu numai la bautura produsa de Coca-Cola, ci la orice bauturi acidulate. Chiar si la apa minerala.

De cateva zile am renuntat sa mai citesc GSP-ul. E aiurea, ma plictiseste. Are acel ceva care te face sa revii, uneori la fel de grotesc ca emisiunile OTV-ului. Aceleasi certuri, stiri bomba care se dovedesc tampenii (Bourceanu caine, Neaga la Rapid), aceeasi mizerie. Pur si simplu nu merita timpul pierdut.

De cand l-am cunoscut pe Catalin Oprisan, la Premiile "Ioan Chirila", am ramas cu un gust amar. Distant, relativ dezinteresat si cu un aer superior, nu este deloc omul pe care l-am crezut. Smiley TV e o emisiune interesanta, dar cand cineva joaca un rol intr-o emisiune de sport mie mi se taie cheful de a o viziona. La fel ca si in cazul lui Basescu in 2004, m-am inselat amar asupra persoanei din spatele imaginii publice.

Incerc zilele-astea sa renunt la lucrul de noapte. Desi s-au aglomerat proiectele si clientii vor totul gata pana la sfarsitul anului, trebuie gasite destule ore in zi pentru toate treburile. Somnul de noapte, cel intre 12 si 5, nu poate fi inlocuit nici daca dormi dublu in alt interval.

Probabil pentru anul urmator imi voi propune si alte lucruri pe care sa le fac diferit. E atat de bine sa renunti la balastul cotidian, in masura in care iti sta in putere sa faci asta. Am inceput mai demult cu renuntarea la Yahoo Messenger si nu ma voi opri pana cand nu imi ramane destul timp sa fac ceea ce imi place cu adevarat.

5 comentarii

 1. 15 Dec 2009 la 07:30

  Good luck!

 2. 15 Dec 2009 la 11:12

  mercy!

 3. 21 Dec 2009 la 18:17

  pt cat timp ???

 4. 21 Dec 2009 la 18:35

  pentru totdeauna, cel putin chestiile acidulate. iar gsp-ul... cel putin pana la campionatul mondial!

 5. 23 Dec 2009 la 20:58

  parca am mai auzit de cateva ori anumite cherstii .....si cam degeaba..... dar ....sperantza moare ......dar moare!!!!

Blah, blah, blah