Ce inseamna "bestial"?

BESTIÁL, -Ă, bestiali, -e, adj. De bestie, ca de bestie; de o cruzime feroce; animalic, sălbatic, fioros.

In jargonul tinerilor, cuvantul "bestial" are sensul de "misto" sau "excelent". Dar asta numai la colt de strada, in scara blocului sau pe coridoarele scolilor. Nu e un cuvant care sa fie in DEX si nu toata lumea il intelege cu sensul din jargon. Cu toate astea, de curand am observat ca este din ce in ce mai folosit in publicatii sau la televizor, desi el nu mai este atat de folosit ca in anii '90. Iata doua exemple:

Daca in cazul jurnalistului de la GSP, din exemplul al doilea, situatia e clara - omul are 30 si ceva de ani si scrie de parca ar completa intr-un oracol, in cazul reclamei de la Corso au muncit mai multi oameni. Au fost sedinte in care au gandit conceptul, au dezbatut grafica si textele si apoi au luat aprobarile necesare de la client. Oare ce anume din aceasta formulare ("premii bestiale") i s-a parut atat de misto, atat de bestial celui care si-a dat acceptul final?

Cand e vorba de ajuns la generatia tanara, reclamele la Sprite si Fanta se chinuie sa gaseasca mereu ceva original, ingenios si interesant pentru pusti. Altii, precum Corso, nu fac decat sa apeleze la un jargon obosit si spera sa dea lovitura. Of corso!

Blah, blah, blah