cateva cuvinte despre Amy Sherman-Palladino

Pentru cei care nu se uita la generice, Amy Sherman-Palladino este creatoarea universului Gilmore Girls. Unele episoade le-a scris chiar ea, impreuna cu sotul ei, Daniel, pentru altele fiind producator.

Intotdeauna m-am intrebat de ce se termina un serial. In general, finalul vine din cauza rating-urilor care nu mai multumesc producatorii sau a unor neintelegeri de ordin financiar.

In vara lui 2006, sotii Palladino au avut nemultumiri in legatura cu contractul lor, fapt ce s-a tradus in neprelungirea lui si inlocuirea cuplului cu producatorul David S. Rosenthal. Acesta a reusit sa navigheze barca un singur sezon, dupa care serialul a fost tras la mal. Motivul? Neintelegerile financiare cu actorii implicati, pornite inca din 2006, au condus la aceasta decizie.

Datorita popularitatii crescande a serialului in seria 3, producatorii au decis in acel moment sa faca un serial paralel, Windward Circle, in care Jess petrece mai mult timp alaturi de tatal sau si se imprieteneste cu un grup de skateri. Pilotul pentru acel serial este, in fapt, episodul 21 din seria 3 a Gilmore Girls, intitulat Here Comes the Son. Iata o scena din Windward Circle, serialul care nu a mai aparut:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Daca nu il recunoasteti pe celalalt actor din scena, Greg Cipes, iata un clip din serialul Gilmore Girls; vi-l veti reaminti imediat!

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Motivul din care show-ul Windward Circle nu a vazut lumina zilei? Venice Beach e prea scumpa ca locatie de filmare.

Windward Circle

Dupa cum arata, poate e mai bine asa. Windward Circle ar fi fost la fel de prost ca si Knots Landing (spin-off de la Dallas, care-a durat tot 14 ani, ca si fratele mai mare).

In concluzie: Amy e foarte tare, frate!

Blah, blah, blah