CANCAN frizeaza prostia

In virtutea unei discutii avute astazi, am intrat pe site-ul Cancan. Mai bine nu intram. Stirile de interes national abunda pe acest site cu adevarat web 2.0.

Show lesbi la ora de istorie (trebuia sa dau click, nu?)

Trebe sa cititi, e IREAL.

Doua minore din Arad au transformat sala de cursuri in scena pentru show-uri sexy, sarutandu-se chiar sub privirile unei profesoare care, culmea, s-a aratat incantata de isprava elevelor. Protagonistele spectacolului lesbi sunt doua eleve ale unui liceu din municipiul Arad, prietene suspect de apropiate, iar sarutul fierbinte a fost imortalizat de o alta colega, cu aparatul foto. Poza in care cele doua apar sarutandu-se, in fata clasei, a fost postata de una dintre adolescentele teribiliste pe internet, pe pagina web personala. In mod bizar, cadrul didactic ce apare alaturi de elevele cu inclinatii homosexuale, o profesoara intre doua varste, nu pare deloc deranjata de spectacolul oferit de fete. Din contra, pare mai degraba amuzata si zambeste ingaduitor spre pustoiacele luate de val.

Dupa care vine poza!

lesbi arad

INCREDIBIL! Se vede de la o posta (PTTR) ca poza e trucata! Cum naiba sa zici ca asa ceva e pe bune? Ori esti cretin si nu te prinzi, ori esti dobitoc ca te doare la parizer si faci o stire in urma unor editari nereusite ale unui baietzash de liceu.

Oricum, e bine de stiut ca a inceput sa mearga netul mai bine si in Arad. Pentru ca, in urma cu 8-9 ani, situatia statea destul de prost:

romani pe chat

2 comentarii

  1. 21 Oct 2008 la 12:53

    ce zambet pervers are profa', cerea asa ceva :P

  2. 21 Oct 2008 la 13:35

    poftea si ea :-j

Blah, blah, blah