Cancan face istorie

pasarica

Pasarica, cu ghilimele, cu litere de-o schioapa - sinonim pentru 'gagica' intr-un articol publicat ieri pe cancan.ro. E prima data cand vad asa ceva si ma mir sincer: mai sunt doar doi pasi pana la finalizarea demersului, de ce ne mai ascundem atata dupa deget!?

Daca tot am trecut de la 'domnisoara' la 'tipa', apoi la 'gagica' si acum la "pasarica", eu zic sa grabim trecerea catre limbajul pe care-l auzim zi de zi in jurul nostru, in agora-latrina orasului. Mai exista un pas intermediar, ca nu putem tranti asa, pe nepusa masa, bijboaca pe prima pagina. Dupa ce ne obisnuim cateva saptamani cu sinonimul de "pasarica" pentru cuvantul 'femeie', consider ca putem trece la forma semi-cenzurata: p**da. Initial am zis ca ar fi mai indicata varianta cu trei stelute, p***a, dar cred ca n-ar pricepe chiar orice ghiolban despre ce e vorba.

Si mai trec cateva saptamani, hai juma' de an, sa se obisnuiasca toata lumea cu p**da. Dupa care renuntam de tot la cenzura, ca arata de parca ar avea 2 stele, cand toata lumea stie ca romancele sunt super ***** - adica de 5 stele!

Blah, blah, blah