Campanie electorala

Pe toate canalele de stiri sunt talk-show-uri despre alegerile din toamna pentru presedinte. Se dezbate fiecare vorba spusa de cei care s-au anuntat pe liste, se analizeaza procentele IRSOP si se comenteaza. Pe langa asta, se aduc in discutie si promisiunile desarte cu marirea salariilor profesorilor si alte d-astea.

Toti candidatii gresesc flagrant. Pana acum s-au facut promisiuni si niciodata nu s-au respectat, asa ca alesii au fost ulterior taxati in media. Si atunci, care e solutia? Pai, iata ca exista cineva care are raspuns la intrebarea asta cheie: ce sa promiti? - e Mircea Sandu.

Domnul presedinte al FRF, care va candida si in 2010, promite lucruri de necontestat pe termen scurt: "Avem potential sa organizam turneul final EURO 2024 cu Bulgaria, Serbia sau Ungaria". Ce mai poti sa zici? Ca nu-i asa? Nu, nu poti, trebuie sa astepti. Iar daca peste 15 ani nu va fi EURO la noi, atunci da!, poti sa-l tragi de urechi.

Propun candidatilor la presedintia Romaniei sa-si schimbe discursul. Basescu, care acum a cazut in sondaje, ar fi avut un alt procentaj daca pornea din start cu o promisiune mai greu de combatut pe termen scurt: Sa traiti bine... in 2024!

Blah, blah, blah