Bucuresti-Lisabona via Madrid

Cand am auzit ca Hollywood Vampires vin in Europa, am fost in extaz. O trupa formata din intamplare, cu o componenta extrem de volatila, si care il are la chitara pe Joe Perry - nu puteam rata asa ceva. Imediat ce s-a anuntat concertul de la Lisabona, singurul in Europa (in acel moment), mi-am facut planul de vacanta.

Ca un facut, n-am gasit zboruri low-cost directe. TAP Portugal s-a retras din Romania la finalul lunii martie, iar Blue Air urma sa adauge aceasta ruta din iunie. Si pentru ca am vrut neaparat sa evit escalele lungi, am decis sa zbor pana la Madrid, sa dorm o noapte si apoi sa plec de acolo la Lisabona. Am gasit un astfel de zbor si am ales sa dorm langa aeroport la dus, urmand ca la intors sa am legatura foarte repede, o escala de vreo doua ore.

Cu vreo doua zile inainte de plecare am primit un SMS de la Blue Air cum ca zborul s-a mutat 2 ore mai tarziu. In plus, la momentul plecarii au mai fost ceva minute de intarziere. Bine ca nu mi-am luat bilete cu escala, ca nu stiu daca mai prindeam zborul de legatura. In plus, s-au incurcat scaunele si era sa nu beneficiez de extra leg room, dar o stewardesa a reusit sa rezolve problema, alocandu-mi un alt loc in avionul care nu se umpluse complet.

Din Madrid nu am vazut mare lucru, ca am stat la un hotel din proximitatea aeroportului. Stiu doar ca aeroportul e imens si nimeni(!) nu stie o boaba de engleza, in afara de cei de la receptia hotelului, care reuseau oarecum sa comunice - fara sa exceleze, totusi.

Am ajuns foarte tarziu si am reusit sa mananc un sandwich, dupa care m-am culcat. A doua zi am plecat dis-de-dimineata spre Lisabona.

madrid1

madrid2

madrid3

madrid4

madrid5

Blah, blah, blah