Blogul acesta si-a atins scopul

Sunt cativa ani de cand am inceput sa arunc articole pe blog. Inca de la inceput m-am detasat de ideea impamantenita de blogger, adica de a abera pe tot felul de teme sau, mai rau, pe vreo nisa. Mi-am dorit ca blogul asta sa poata oferi solutii unor mici probleme pentru cei care cauta, la fel ca mine, solutii la problemele lor pe internet. De asemenea, am vrut ca blogul sa-mi usureze munca de a imparti cu prietenii diverse chestii, de la filmulete amuzante la melodii sau fotografii personale.

Uitandu-ma pe cautarile care vin din motoarele de cautare, am observat ca blogul si-a atins scopul de a oferi solutii micilor probleme, precum:

remove Phoca Gallery copyrights

cel mai bun hard extern

taste fifa 11

sims 3 ordinea

SMTP pe RDS

internet business rds

nod32 free username and password

la piovra rapidshare

script read more blogspot

Sunt multe bloguri pe net ca blogul meu, unele dintre ele de zeci de ori mai utile. Eu nu-i dedic mult timp, dar cand gasesc ceva care nu-i usor de gasit sau de facut, postez aici pentru cei care intampina aceleasi probleme. Pentru ca daca as vorbi despre flori, fete si baieti, nu stiu cat de util ar fi. Iar 'util' e atributul ce a definit Internetul la inceputuri.

Blah, blah, blah