Bio Cola

Nu credeam ca exista asa ceva, dar uite ca e cerere pe piata. In Mega Image, la numai 7 lei doza (!), gasesti Bio Cola:

bio cola

Am zis sa incerc, sa vad despre ce e vorba. Nu pot sa descriu gustul oribil, cu mult sub deja celebra Steaua Cola. Imi vine greu sa pricep cine ar bea asa ceva mai mult de o data, dar... cine stie?

8 comentarii

 1. 17 Nov 2011 la 19:30

  Cu extract natural din frunza de coca :))

 2. 17 Nov 2011 la 19:32

  Nici macar! ;))

 3. 18 Nov 2011 la 10:06

  ai baut steaua cola ?????dc???? deja incepi sa ma uimesti cu fiecare afirmatie !!!!!

 4. 18 Nov 2011 la 10:21

  dragul meu, eram curios ce gust are. si e exact gustl de Quick Cola de pe vremea lu' Ceausescu :D

 5. 26 Nov 2011 la 01:06

  "Nu pot sa descriu gustul oribil". Da, dar ai incercat sa te uiti si tu pe eticheta aia de pe cutie ? Nu te obosi prea mult sa te uiti,iti spun eu: nu are coloranti,conservanti etc. (nu are E-uri deloc) de aceea are gustul ala ,pe cand genurile celalate genuri de Cola contin E-uri, unele chiar periculoase.Asa ca fa diferenta intre un gust normal si sanatos si un gust delicios dar periculos.

 6. 26 Nov 2011 la 01:10

  Si apropo cam ce scrie pe eticheta asta contine si este produsa in Belgia.

 7. 26 Nov 2011 la 02:52

  Ar fi fost mai usor sa dialogam daca scriai un nume, fie el si un pseudonim, si o adresa valida de mail.

  In absenta lor, tot ce pot spune este ca decat sa faci un produs sanatos cu gust de nimic, mai bine nu-l mai faci. Cine crezi c-o sa-l cumpere la 7 lei doza, in mod curent?

 8. 18 Feb 2012 la 18:12

  te inseli amarnic, eu sunt dispus sa dau banii astia pe aceasta cola bio pe care abia ce am descoperit-o. nu ma deranjeaza gustul deloc, ci din contra, are un gust puternic de lamaie si inainte obisnuiam oricum sa-mi pun lamaie in cola. Steaua Cola nu am baut niciodata, dar imi imaginez cum poate fi. Eu nu pot sa gust Cola Zero, Cola Light sau Pepsi Max, am impresia ca beau detergent (ca tot ce contine indulcitori sintetici). Cola sau Pepsi clasic nu mai pot sa beau, am facut pietre la rinichi de la acidul fosforic, asa ca pt mine aceasta Cola Bio este inventia anului. Iar in Carrefour e 5 lei, nu 7.

  Deci nu toata lumea gandeste ca tine, sunt unii care prefera lucrurile sanatoase, chiar daca sunt ceva mai scumpe. Iar gusturile... nu se discuta.

Blah, blah, blah