Bestfest: ziua 3 si concluzii

Ziua a treia de la Bestfest mi-a adus doua reprezentatii total diferite.

Am ajuns destul de tarzior (dupa standardele mele) si credeam ca nu mai prindem loc la gard la Roisin Murphy. Din fericire, lumea nu se inghesuia si am reusit sa stam in primul rand. Concertul artistei a fost mai mult un spectacol de teatru, in care ea si celelalte doua backing vocals au fost protagoniste. Oricum ai privi muzica si show-ul, Roisin stie sa se vanda, ceea ce e de apreciat.

Dupa Roisin, toata lumea a fugit la scena de langa, in timp record. Se pregatea sa apara Nelly Furtado. Ramas relativ singur in fata scenei de pe care tocmai plecase Roisin, am strigat la un om din crew sa-mi dea un setlist. A zambit si mi-a dezlipit unul de pe scena. Ura!

Dupa acest mic eveniment, am luat un suc si am incercat sa ne bagam cat mai in fata scenei pe care urma sa cante Nelly. Ne mai injura lumea, dar am ajuns in randul 3, cu putin noroc. De acolo s-a vazut superb, mai ales ca Nelly Furtado a facut cu adevarat show. Au fost dansatori, au fost mingi de fotbal (baloane) aruncate in public, unul chiar cu autograf semnat pe loc! La un moment dat, artista s-a apropiat de public si au inceput acordurile unei melodii (habar n-am care :D), iar Nelly a spus: "This song is from my second album, Folklore" la care eu am urlat "We know!" :D Pe Nelly Furtado a bufnit-o rasul, la fel si pe cei aflati in jurul meu.

Spectacolul s-a incheiat cum nu se poate mai potrivit, cu piesa "All Good Things (Come to an End)". Dupa ce lumea a inceput sa plece, am strigat la o persoana din crew sa-mi arunce unul din prosoapele ramase pe scena. Nu stiu cine s-a sters cu el, dar l-am spalat, pentru orice eventualitate :D E bun la casa omului un prosop, mai ales unul de la IKEA :D

Una peste alta, Bestfest-ul a crescut fata de anul trecut. Din pacate, insa, organizatorii sunt niste oameni care nu au nici o treaba cu organizarea de concerte. Am citit un interviu cu o fatuca care s-a ocupat de Bestfest, in care spunea ca romanii trebuie sa se obisnuiasca cu aceasta 'suprapunere' a artistilor. Mai, duduie, da' unde te crezi, in Germania? Nu vezi ca la noi vine lumea din an in paste? Ma rog, noi sa fim sanatosi.

Hai cu Bestfest 2009!

2 comentarii

  1. 10 Jul 2008 la 19:06

    Esti penal, frate.
    La ce iti foloseste tie prosopul ala? Doar ca sa zici ca ai ceva de la Bestfest 2008?

  2. 11 Jul 2008 la 00:02

    de la Nelly, de fapt. da :D

Blah, blah, blah