Audrey si Kate, doua pustoaice geniale din Japonia

Audrey Shida (14 ani) si Kate (9 ani) au un canal de Youtube si s-au remarcat in ultimii ani datorita cover-urilor pe care le interpreteaza exceptional. Audrey a inceput lectiile de chitara la 6 ani, iar la 8 ani a descoperit Rocksmith, un soft care te ajuta sa inveti sa canti la chitara. Nu mi-au placut niciodata asftel de softuri pentru ca imi pare ca dau dependenta, dar Audrey a cantat live pe scena de mai multe ori, fara ajutorul softului, asa ca Rocksmith pare de bun augur.

Dintr-un interviu al lui Audrey am inteles ca zona rurala de langa Nagasaki, unde s-au nascut si locuiesc cele doua fete, le-a ajutat sa se concentreze pe lectiile de chitara fara a avea alte tentatii externe. Iar faptul ca mama este de origine americana, iar tatal japonez, a facut ca cele doua fete sa fie fluente si in limba engleza, ceea ce e foarte greu pentru cineva nascut in Japonia.

Sunt mii de clipuri pe canalul fetelor, dar cel de mai jos e nou si imi place in mod deosebit. Audrey vrea sa devina cea mai buna din lume in manuirea chitarei, dar personalitatea lui Kate pare ca o va propulsa mai sus decat sora ei. Nu degeba in CV-ul fetelor, in dreptul lui Kate scrie "Scream, Bass" B-) Enjoy!

Blah, blah, blah