Au distrus-o!

Parintii, prietenii, paparazzii, mass-media si, nu in cele din urma, NOI!

Atunci cand se lansa, la 17 ani, cautai pe internet poze cu Britney Spears goala?

Ti-a placut sa citesti fiecare detaliu despre viata ei intima?

Te-ai bucurat cand, in sfarsit, dupa ce a ajuns in anturajul lui Paris, ai putut sa-i privesti in fotografii cezariana si zona inghinala?

Daca raspunzi cu DA la vreo intrebare de mai sus, si TU ai "ajutat" la distrugerea acestui OM. Britney Spears a fost invidiata de milioane de oameni de pe tot globul, dar locul pe care l-a castigat datorita talentului artistic i-a adus caderea.

Barbatii se uita la poze cu minore pe net si afirma ca e OK, pentru ca nu ei le pun sa se dezbrace, ei doar downloadeaza pozele! Ei bine, daca nu ar fi cerere, nu ar fi nici oferta! Acelasi lucru este valabil si in cazul lui Britney, a carei viata a fost marcata pentru totdeauna: si-a pierdut relatia cu familia, custodia copiilor si, acum, mintea.

Indiferent de cat de multe tratamente pot cumpara milioane de dolari, ea nu va mai fi niciodata la fel. La fel cum nici Michael Jackson, "produs" al batailor tatalui lui, a religiei indesate pe gat de mama sa si al vietii sexuale dezordonate a fratilor lui, nu poate sa-si cumpere sanatatea mintala cu bani. Britney Spears va merge la psihiatru (din nou, nu ma indoiesc). In compania prietenului ei, un paparazzo (!), Britney se va detasa si mai mult de lumea care ne inconjoara si va sfarsi tragic. Sper din tot sufletul sa nu fie asa, dar exemple ale unor astfel de vieti dezordonate, precum cel al lui Heath Ledger, intalnim la tot pasul.

Celor care au inteles ceva din cele de mai sus le spun ca numai impreuna putem "raspunde" la ceea ce se intampla. Nu putem schimba lumea, dar putem sa schimbam lumea noastra, a fiecaruia, si sa speram ca exemplul nostru va fi urmat si de altii. Nu mai luati pornache-uri de pe net (pentru ratie, sigur!), nu mai cautati fotografii cu vedete in pielea goala, in majoritatea cazurilor veti gasi imagini modificate in Photoshop care va vor face sa visati la "partenera ideala", asemeni unui drog care altereaza perceptia si realitatea.

Va las cu cateva fotografii, ultimele cu Britney Spears de pe acest blog. Cui dintre voi i-ar placea sa-si vada copilul asa?

Britney Spears 1

Britney Spears 2

Britney Spears 3

Britney Spears 4

2 comentarii

  1. 30 Jan 2008 la 07:22

    Trist, foarte trist...
    Dar eu nu i-as condamna numai pe cei din jurul ei...

  2. 30 Jan 2008 la 14:13

    Uite ce fac faima, banii si mai ales anturajul dintr-un om... Imi pare rau ca a ajuns asa... Si imi pare rau de dezordinea din viata starurilor.

Blah, blah, blah