Asesoft isi bate joc de oameni

Un comentariu primit pe blog ne sfatuieste sa nu mai cumparam de la Asesoft. Iata experienta unei firme IT cu Asesoft:

Dragi cititori ... am citit problemele pe care si le rezolva amiabil cei doi mari jucatori de pe piata IT . Eu reprezint o firma mica cu trei angajati care incercam din rasputeri sa supravietuim crizei si d-lui Boc . Obiectul de activitate sunt prestarile de servicii IT si vanzarile de componente din domeniu .
Ma rog , in alta ordine de idei ... zambesc amar vazand despre ce sume vorbesc cei doi domni directori ... milioane de lei . Noi n-am vazut atatia bani decat la televizor .
Si totusi avem o problema de cateva ... sute de lei . Mai exact , am achizitionat de la Marea si Serioasa Companie ASESOFT produse IT in valoare de vreo 5400 de lei . Nu era prima achizitie de la Asesoft . Totul decurge cat se poate de greu la ei ... te pun sa comanzi pe mail ca apoi sa ,, uite '' sa-ti preia comanda . Astfel se suprima orice comunicare in timp real , noi fiind nevoiti sa amanam la randul nostru clientul final .
Si asta nu e tot : am solicitat de nenumarate ori incheierea unui contract de distributie cu clauze ferme , termene de plata si discounturi la preturile de lista . Ne-am lovit intotdeauna de refuzul agentilor de vanzari , consiliati indeaproape de Doamna Director de Vanzari ( atentie , DE VANZARI !!! ) NICULINA MELINTE .
Ma rog , asta e politica firmei ... ( si se mai plangea domnul director IULIAN STANCIU de scaderea numarului de distribuitori din piata IT ) , negandindu-se ca unii din angajatii sai ca doamna director de VANZARI MELINTE dau un branci ferm si sigur multora dintre micii distribuitori aruncandu-i pur si simplu la cosul de gunoi ...
Dar sa revin la problema noastra de 390 de lei ...
Spuneam ca am achizitionat in data de 29.06.2010 produse IT in val. de 5400 de lei , printre care se aflau si cateva componente ale unui calculator folosit ptr. uz intern , deci nu componente folosite la revanzare . Dintre aceste componente , dintr-o eroare umana si complet explicabila , comanda noastra a fost pe DDR 2 noi avand nevoie la sistem de DDR 3 . Toate bune pana aici . Am sunat increzatori la Asesoft ca sa reparam greseala ( evident a noastra ) ...
Si aici surpriza ! Surpriza noastra se numeste DIRECTOR DE VANZARI NICULINA MELINTE ! Mai exact , doamna ne refuza categoric schimbarea produsului de care noi nu ne puteam efectiv folosi ... si asta la nici 20 de ore de la achizitie .
Explicatiile noastre cum ca nu vrem banii inapoi ( platiti dealtfel anticipat , ca la curve ) ci dorim sa platim o diferenta in plus pana la DDR 3 , cum ca suntem clientii dumnealor , cum ca tocmai am cumparat de 5.400 de lei marfa de la ei ... toate astea nu au contat .
Raspunsul Asesoft prin VUVUZELA Melinte Niculina a fost implacabil acelasi : ,, NU va schimb produsul '' !
Ramanem cu gustul amar al unei colaborari esuate , cu impresia ca ASESOFT nu-si face bine treaba renuntand in a avea o relatie normala de afaceri intre doi parteneri ( fie unul dintre ei mic , mic , asa ca noi ) .
Ramanem cu parerea ca ASESOFT nu-si alege bine angajatii sau criteriile de inscaunare in ale sefiei nu sunt bine alese . ex. DIRECTOR DE VANZARI ( subliniez , VANZARI ) Melinte Niculina !
Si mai ramanem cu ceva : cu un DDR de care nu ne putem folosi , si pe care il vom trece la categoria ,, teapa '' cu ASESOFT .
Multumim ptr. ,, fructuoasa '' colaborare domnilor si mai ales ,, doamnelor '' de la ASESOFT ! Va promitem ca nu va vom mai deranja vreodata cu nici o comanda pe mail pe care sa o procesati cand aveti chef , ca nu va vom mai cumpara vreodata produsele de teama ca am putea oricand sa ne mai ,, pacalim '' cu ceva ...
Invatati sa deveniti mai flexibili in exprimare si comportament , invatati sa va atrageti noi parteneri , mai invatati asa in general ...
Pa ,pa !

In concluzie, se pare ca Asesoft au ajuns prea mari ca sa mai bage in seama clientii (mai) mici. In curand, cu sprijinul din plin al statului, o sa avem parte de un monopol al emag cu tot ce inseamna asta: preturi mari, servicii proaste, dezinteres total fata de client.

Blah, blah, blah