Anumite parti din Stadionul Dinamo au sanse de modernizare

Vineri, 1 septembrie, s-a dat Hotararea de Guvern prin care anumite parti ale Stadionului Stefan cel Mare au trecut din patrimoniul lui Nicolae Badea in cel al statului.

In GSP am citit cum ca CNI sustine ca "pana acum pentru acest stadion nu a fost predat amplasamentul catre CNI". Adica? N-am inteles.

Arena va trebui predata pana la mijlocul lunii septembrie pentru a fi refacuta integral. Mai urmeaza vreo doua saptamani de scandal pe sticla si in afara ei.

In proiectul initial s-a stabilit ca executia noului stadion dureaza 31 de luni. In cazul in care chiar se incepe, o sa ma pun pe numarat.

Dar mai e mult pana departe.

4 comentarii

 1. 13 Sep 2017 la 08:01

  nu ti se pare o chestie un pic comunista ??? cum sa iti ia statul ceva prin hotarare de guvern ?? ne intoarcem cu 50 -60 de ani inapoi ???

 2. 13 Sep 2017 la 12:36

  Frate, Badea a intrat acolo abuziv. Ce faci, ii tii partea?

 3. 16 Sep 2017 la 07:09

  frate .....cum adica a intrat acolo abuziv ??? e proprietatea ministerului de interne adica a polititiei !! adica omu a furat de la politie o parte din stadion si numeni nu s-a sesizat timp de atatia ani ??? e interesant de aflat cine din minister a conlucrat cu badea ...

 4. 16 Sep 2017 la 16:59

  Badea era jmecher, lucra direct cu Nastase, deci s-a dat ordin de sus.

Blah, blah, blah