Amintiri din facultate

Am terminat Facultatea de Arhitectura in 2004, dupa 6 ani cu multe examene, proiecte si schite de schita. Au fost ani plini de intamplari misto despre care am mai scris si voi mai scrie, dar acum am vazut o poza pe net care mi-a adus aminte de proiectele pe care le-am facut impreuna cu bunul meu prieten Liviu.

M-am imprieteni cu Liviu in anul I, cand am descoperit ca avem pasiuni comune si o pofta de a ne hlizi in orice moment. Dupa primul semestru am constientizat ca arhitectura nu e chiar ceea ce-mi doresc sa fac toata viata, dar facultatea nu era atat de grea inca sa nu o pot duce, cel putin la inceput. Odata cu trecerea timpului, numai cu ajutorul colegilor si al lui Dumnezeu am reusit sa duc totul la bun sfarsit, fara restante sau alte complicatii. Marele meu noroc a fost ca pentru toate proiectele in care era nevoie de doi sau mai multi studenti, Liviu m-a luat si pe mine in echipa, desi contributia mea era precum in imaginea de mai jos - in dreapta:

Desi nici Liviu nu era extrem de constiincios, l-a salvat mereu talentul nativ si faptul ca si-a dorit sa faca asta, sa fie arhitect. Iar eu am cotit-o spre grafica, spre web, spre alte meleaguri. Dupa terminarea facultatii, el a ales sa se intoarca in orasul natal, unde practica cu succes meseria de arhitect si unde sper ca are, in echipa, colegi mai talentati si mai dedicati decat am fost eu in facultate :D

Blah, blah, blah