Alunitza

Va mai amintiti de hitul "I Believe I Can Fly"? Dar de caseta porno de acum 5-6 ani, in care se zvonea ca e R. Kelly cu o minora?

Pentru cei care au raspuns afirmativ la a doua intrebare, iata un mic update: se pare ca in cateva saptamani se va termina procesul si se va da un verdict. Cel mai probabil, la fel ca in cazul lui OJ Simpson, acuzatul va fi eliberat. In cazul de fata, se pare ca avocatii apararii au adus in discutie o alunita care nu apare pe spatele personajului din film, dar pe care actorul o are.

r kelly

calitate blu-ray :D

Nu stiu cati bani are domnul Kelly, dar cu siguranta ca isi poate permite o operatie estetica. Daca esti acuzat de pedofilie si ai in fata ochilor perspectiva unei vieti in parnaie, iti scoti sau iti pui cate alunite vrei; cred ca-ti faci si transplant de pistrui, daca nu-ti ies pana atunci, cand iti dai seama ca ai pierdut caseta cu pricina.

Multa lume se intreaba de ce ar filma cineva asa ceva. De fapt, asta e intrebarea pe buzele tuturor atunci cand mai apare cate-un sex tape pe net (in afara de cele cu Pamela si Paris, desigur). Ei bine, e foarte simplu: cine se gandeste ca ajunge caseta pe net? Iar daca intrebarea este, in fapt, "ce motiv are cineva sa filmeze un act erotic?", raspunsul vine din latina: de gustibus non est disputandum. Adica de un' sa stiu io?

Blah, blah, blah