Alexis Sanchez, inca un "batran" in echipa lui Mourinho

Desi incearca sa se ascunda dupa Martial, Rashford sau altii mai mici (McTominay, Gomes), Mourinho e mult prea pe fata cand vine vorba de mentalitatea de a juca cu 'batrani' pentru a-si atinge rapid niste scopuri. Desi avea un atac destul de inchegat, a optat sa-l transfere pe Ibrahimovic care, in teorie, ii garanta niste goluri rapid - ceea ce s-a si intamplat. Desi echipa nu are un joc legat, nu are o formula clara si pare incropita la apelul bocancilor, Mou se poate lauda cu trofeul Europa League - pentru cei care n-au vazut finala cu Ajax!

Alexis Sanchez, un jucator care fuge mai repede dupa bani decat dupa minge, a aterizat perfect in planurile lui Jose. Are 29 de ani si transferul sau nu a costat foarte mult, dar problema e ca pozitia in care joaca, de aripa, blocheaza dezvoltarea unor tineri din cadrul echipei. Daca vorbim de aripa stanga, United il are acolo deja pe Martial, iar rezerva este un pusti de mare perspectiva - Angel Gomes - care acum devine a treia rezerva.

Nu pricep de ce mai-marii de la United il privesc cu ochi asa de buni pe Jose Mourinho. Singura explicatie ar fi ca nu exista cineva mai bun in piata in acest moment, ceea ce nu e adevarat. Numai ca opinia mea difera de a lor, din pacate.

Ma astept ca United sa termine pe pozitia 2 sau 3 acest campionat, iar in Champions League sa ajunga in sferturi. Mai sus de-atat e greu de crezut ca poate ajunge un stil atat de defensiv precum cel al lui Mou.

2 comentarii

  1. 30 Jan 2018 la 21:13

    pana nu pleaca mou ....nu iti mai face sperante ,,,,vei suferii degeaba @@@

  2. 30 Jan 2018 la 21:37

    mda... no comment, n-am ce sa zic. dar o sa plece odata si-odata!

Blah, blah, blah