Alex Ferguson sustine candidatura lui Ionut Lupescu la presedintia FRF

Cand a venit Razvan Burleanu in locul lui Mircea Sandu, am jubilat. Eram convins ca o sa vedem o schimbare in bine, mai putin furt si mai multe rezultate generate de munca serioasa. Din pacate, ne-am ales cu aproape nimic.

Pe 18 aprilie sunt din nou alegeri la FRF, iar Burleanu are acum un contracanditat important: Ionut Lupescu. Daca Burleanu trage sforile in teritoriu, pe la AJF-uri si alte mini-organizatii care compun "fotbalul romanesc", Lupescu are sustinerea unor nume mari din fotbalul romanescu, de la Mircea Lucescu la Pompiliu Popescu, de la Hagi la Piturca si de la Gino Iorgulescu la Mircea Sandu.

In plus, in cadrul ceremoniei pentru anuntarea oficiala a candidaturii, Lupescu a prezentat un clip video cu Alex Ferguson, in care fostul antrenor de la United i-a multumit pentru munca depusa la UEFA si i-a urat succes in lupta pentru sefia FRF.

In primul rand, din partea tuturor antrenorilor din comitetul european, vreau sa-ti multumesc pentru munca depusa in toti acesti ani. Ai avut grija de noi toti, ne-ai oferit indicatii si te-ai asigurat ca facem o treaba buna pentru UEFA. In plus, vreau sa-ti urez noroc pentru orice rol vei avea la UEFA si iti doresc sa fii la varf, meriti aceasta oportunitate pentru ca ai jucat la cel mai inalt nivel, ceea ce este extrem de important, iar experienta ta va fi importanta. Voi fi sincer cu tine, din partea tuturor antrenorilor, stim cu totii ca vei face o treaba foarte, foarte buna. Datorita intregii experiente de la UEFA si cea de jucator, meriti aceasta sansa sa-ti ajuti tara sa fie mai buna din punct de vedere fotbalistic. Din nou, toti antrenorii iti doresc tot ce e mai bun, eu iti doresc la fel, iti multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine. Mult succes!

Sper din tot sufletul sa castige Ionut Lupescu alegerile, desi o sa fie foarte greu sa-i convinga pe cei pe care i-a tot cinstit si plimbat Burleanu pe banii Federatiei.

2 comentarii

  1. 27 Feb 2018 la 20:01

    tu ai vrut sa scrii un articol despre Lupescu sau despre SIR ??? traim in romania ,,,, si o sa castige ....zburleanu .... totusi sper ca nu

  2. 27 Feb 2018 la 20:42

    despre Lupescu, care SPER sa castige. chiar cred ca ar face treaba buna. cine stie... speranta moare ultima!

Blah, blah, blah