Ai grija cat respiri, sa nu fii impozitat

BUG Mafia a lansat un nou single si, odata cu el, site-ul oficial. Era timpul pentru o prezenta oficiala pe web, in sfarsit; chiar daca unele sectiuni sunt in constructie (precum Fan Club), site-ul promite.

Cand am deschis site-ul pentru a asculta single-ul lansat in urma cu cateva ore, am fost uimit de culorile si fonturile alese, care mi-au adus aminte de site-ul oficial Marilyn Manson circa 2000. Desi din alta poveste, muzica BUG Mafia este la fel de agresiva in ultima vreme. Cel putin acest single, prescurtat BPLSVFC, are un mesaj actual si foarte puternic, foarte agresiv. Chiar deunazi ne perpeleam sa vedem cat se va face TVA-ul si impozitul pe profit, ca sa vedem cat mai supravietuim. BUG Mafia nu vine cu un mesaj de speranta, dar sunt violenti in limbaj si te descarci de naduf doar ascultandu-i.

Nu e foarte important ce am scris eu, e important sa ascultati piesa ca sa va mai descarcati. Un fel de "bate-l tu ca sa nu-l bat eu"...

Un comentariu

  1. 9 May 2010 la 08:51

    Hai ca las is eu un comment sa ma injure hip-hop-erii...

    De acord ca in hip-hop mesajul este cel care conteaza, insa...aceasta melodie seamana mult prea tare cu cel putin una din melodiile lor mai vechi. Acelasi ritm pe alte versuri.

Blah, blah, blah