Aerosmith por Ultima Vez en Lima (2016)

Toate concertele din America de Sud din 2016 sunt promovate cu acelasi slogan: por ultima vez (pentru ultima data). Clipul de mai sus e imbibat de acest mesaj - Aerosmith va canta pentru ultima data in Peru.

Precedentele concerte de la Lima au fost in 2010 si 2011, dar Aerosmith a slabit mult frecventa concertelor in ultimul timp. Deci chiar daca n-ar spune ca e ultimul concert acum, in 2016, in teorie urmatorul ar fi in 2021, cand Steven Tyler va avea... 73 de ani! Cam atat are si Mick Jagger acum, iar concertele Rolling Stones din ultimii ani le numeri pe degete.

Desi membrii trupei au spus ca nu exista un plan de retragere pus la punct, eu cred ca situatia e relativ simpla: s-au pus la masa, au discutat si au zis sa faca un ultim turneu mondial in 2016-2017, dupa care sa mai cante doar prin SUA, pe la ocazii (precum festivalurile Kaboo, Download etc.). Cam ca Rolling Stones. In plus, daca le e dor sa cante, o pot face oricand cu proiectele proprii sau ca invitati in diverse alte trupe.

Deci strangeti banii la pusculita pentru ca se vor anunta, cu putin noroc, la inceputul anului viitor datele de concerte pentru primavara/vara lui 2017. Si un concert 'por ultima vez' in Europa nu trebuie ratat!

Blah, blah, blah