An Aerosmith cover

Dupa ultimul show "Vocea Romaniei" din 2014 am discutat cu mai multi prieteni pe baza interpretarii piesei "Dream On" de catre Tiberiu Albu, care a si castigat concursul. Eu am scris pe blog ca a varzit-o, dupa care au inceput sa curga criticile: o prietena m-a acuzat ca nu pot sa privesc obiectiv, fiind prea atasat de Aerosmith, alti prieteni mi-au subliniat ca pustiul are voce. Afon de felul meu, nu ma pricep asa de bine la voci si nici nu sunt un fan al acestor competitii, avand o parere cam ca a Lindei Perry. Dar cred ca am destula experienta cu piesele Aerosmith incat sa compensez opacitatea urechilor.

Pentru a nu lasa totusi subiectul in aer, m-am decis sa postez un clip pe care-l aveam mai demult pe desktop si care ilustreaza cam cum ar trebui sa sune un cover Aerosmith: nu e perfect, dar e peste orice alta interpretare am auzit vreodata in concursurile televizate.

Ei, cum suna?

6 comentarii

 1. 30 Dec 2014 la 09:00

  slab. come on. nu are niciun pic de vlaga. Fix la fel ca la showurile astea.

 2. 30 Dec 2014 la 09:35

  e peste ce vezi la tv de obicei. nu e lipsita de vlaga, are putin trac si incearca sa nu greseasca, desi mai aluneca pe alocuri :)

  eu zic sa dai search "butchered" pe blog si sa vezi ce-au cantat altii... varza!

 3. 3 Jan 2015 la 17:42

  nu are nici o treaba,zici ca este o gospodina care canta in bucatarie cand la radio "oldies but goldies" se difuzeaza niste Aerosmith.

  cele bune...

 4. 3 Jan 2015 la 17:55

  bine ca au aia la televizor, de te uiti tu, la kix factor si wcea romaniei...

 5. 5 Jan 2015 la 01:14

  da,pe taraf ma uit,dar este trist ca au vocea mai mishto decat asta

 6. 9 Jan 2015 la 01:15

  Tipa de pe Cryin' canta bestial in comparatie cu vocea lui Albu de pe Dream On. Tipa e un pic retinuta ca sa nu greseasca, dar e f ok in rest. Cat il priveste pe Albu vocea este horror (de plans, nu de ras) atat pe "Dream On" cat si pe "Stairway To Heaven". Doar f putin suna bine, el era f crispat, si e pe langa rau de tot atat cu pronuntia versurilor + timpii cand canta, cat si cu VOCEA in sine, sounds awful ---- bad.... lol

Blah, blah, blah