ABBA pregatesc turneul mondial cu holograme pentru 2022

In momentul asta nu vreau sa mai sper la posibilitatea unui concert live. Logica spune ca un virus nu inseamna sfarsitul lumii, dar atat de multe lucruri misto s-au terminat brusc in istoria omenirii, incat nu mai vreau sa sper la nimic.

Cu toate astea, unii planuiesc in liniste o revenire pe scena. Ma rog, in cazul celor de la ABBA e vorba de o revenire audio, ca partea video va fi in forma de holograme. Nu stiu de ce cred ei ca asta e solutia ideala, dar cu siguranta fanii se vor inghesui, mai ales daca vor putea face asta dupa pandemie.

In septembrie, Agnetha Faltskog, Bjorn Ulvaeus, Benny Andersson si Anni-Frid Lyngstad au filmat in Londra, la Ealing Studios. Desi turneul a fost anuntat inca din 2016, noua data preconizata este in vara lui 2022, cand trupa ABBA implineste 50 de ani. De mentionat ca Aerosmith au facut 50 de ani in 2020 si nu au avut nevoie de holograme care sa danseze in locul lor pe scena.

Eu sunt curios sa aud piesele noi, despre care se zvoneste ba ca ar fi cinci, ba ca ar fi sase. Oricum, sunt convins ca vor aduce un aer retro-fresh de care avem nevoie in muzica pop.

Dar, pana in 2022... noi sa fim sanatosi!

Blah, blah, blah