A aparut schita noului stadion Dinamo, macar atat

Fiti atenti aici:

Misto, nu? Chiar iti vine sa crezi ca se va face! La fel a fost si cu Dracula Park... pana cand n-am mai fost :)

Ministrul de interne, Marcel Vela, a vorbit astazi despre situatia noului stadion: "Asa cum a spus si domnul presedinte, noul stadion va fi dedicat echipei de seniori, care are o alta componenta juridica, o alta structura, nu tine de MAI, iar actualul stadion va fi folosit de celelalte echipe si, in mod esential, de aceasta academie".

Presedintele CS Dinamo, Ionut Popa, a oferit alte detalii: "O sa vorbim despre acest proiect. Am intensificat in ultimul timp demersurile pentru finalizarea acestui proiect. Avem aceasta schita primita de la CNI. Am procedat spre alipirea terenul din zona Velodromului, urmand, la momentul iesirii alipirii, sa procedam spre dezmembrare. Vom inainta bucata de teren aferenta dezmembrarii CNI-ului pentru a ne oferi solutia finala. Solutia finala reprezinta adaptarea pe bucata de teren inaintata a stadionului, iar atunci ne vor iesi cu exactitate cotatiile, forma si toate aspectele pe care cu totii le asteptam. Proiectul se desfasoara cu o viteza alarmanta, chiar daca este un context epidemiologic pe care nu ni-l doream. Facem toate demersurile si stadionul va fi realizat".

Conform CNI, arena ar urma sa aiba aproximativ 33.000 de locuri si va costa vreo 100 de milioane de euro. Lucrarile sunt estimate sa dureze intre 18 si 24 de luni, dar si mai important e cand vor incepe B-)

Am avut rabdare si uite, avem metrou in Drumul Taberei. Poate vom avea si un nou stadion la Dinamo inainte sa se desfiinteze clubul.

Blah, blah, blah