2015 va fi si mai sarac in concerte

Afirmatia din titlu poate fi usor contestata, fiind una de ordin personal. Este foarte posibil sa fie 1-2 concerte mari, ale unor trupe sau artisti mari, dar cam atat. S-a dat ca sigur concertul lui Robbie Williams din vara si pana acum nu s-a anuntat nimic oficial.

Daca in 2014 am avut sansa sa-i vad pe Aerosmith la Sofia, anul acesta se pare ca nu voi avea parte de chestii tari. Asa ca probabil o sa reamintesc unele din concertele la care am fost si despre care nu am scris in anii trecuti.

Din cei care se vor afla in turneu prin Europa, mi-ar placea sa-i vad in concert pe Robbie Williams, Nickelback, Queen cu Adam Lambert, Anouk sau Rihanna si Eminem. Suma lor ar schimba total fata 'muzicala' a anului, dar - slabe sperante.

De Bestfest nu se mai aude nimic, iar alte festivaluri mai mici nu cred ca ar avea nici macar puterea s-o aduca pe Anouk. Dar, cine stie? Putem spera :)

4 comentarii

 1. 1 Feb 2015 la 11:55

  Deja e mai bogat decat anul trecut. Deja bifez doua nume care sunt de ani buni sus de tot in lista de vreau sa am sansa sa vad macar o data in viata. O sa vad Annihilator, drace... Si inainte de orice altceva, vine Malmsteen la Bucuresti, credeam ca porcii o sa zboare dand duios din aripioare inanite sa vad ca se intampla asta! :o Daca mi-i aduce cineva si pe Twisted Sister e oficial anul miracolelor concertistice. :P

  Queen cu Adam Lambert imi suna bine si mie. :D Black Sabbath ar mai suna excelent. Mi-ar placea sa aterizeze Rush in Europa, dar mi-e ca sansele sunt zero aici...

  Ah, da, drace, mai vreau Insomnium. In turneu propriu, ca sa aiba naibii setlist de o ora jumate... Aceeasi chestie se aplica si pentru Saxon, i-am mai vazut, dar vreau sa-i vad headlineri, in tuneu propriu, sa aiba setlist de o lungime decenta...

 2. 2 Feb 2015 la 05:59

  Heh... da, depinde cum privesti. Eu sunt mult mai comercial dpdv al muzicii pe care o ascult.

  Pe Malmsteen l-as fi vazut si eu mai demult, dar toti prietenii cu care am crescut s-au lasat de ascultat muzica.

  Un prieten, mare fan Queen, se declara dezgustat de vocea lui Lambert. Probabil ca atunci cand esti prea atasat de o trupa, n-o poti vedea in alta componenta, mai ales cand vine vorba de solist. Oricum, sanse ca ei sa vina in Romania nu sunt, deci nu e panica :)

 3. 3 Feb 2015 la 20:26

  Sincer? Mi-a luat mult pana sa fiu ok cu Lambert. Dar pana la urma... asta e probabil ultima sansa pentru lume sa traiasca experienta live... cu jumatate din Queen, e drept, dar tot e mai mult decat nimic.

  Tu ai fi vazut Aerosmith fara Steven acum 5 ani si putin? :P

 4. 5 Feb 2015 la 09:34

  Eu sunt diliu, as merge sa-l vad pe Joey Kramer cand face o cafea la un targ de vandut cafea, ca tot are brandu' ala :))

  E normal ca Aerosmith fara Tyler sa sune horror, pentru ca vocea face 50% dintr-o piesa, cel putin pentru mine.

  Agonizez de fiecare data cand imi amintesc ce varste au si ma oftic ca traiesc intr-o tara aflata la capatul lumii civilizate...

Blah, blah, blah