20 Sep 2010 | Fotbal

Cele trei puncte

Nu mai suport cliseele din lumea fotbalului. "Cele trei puncte puse in joc" e un bun exemplu de expresie care a ajuns sa ma scoata din minti. Dar astfel de expresii sunt gramezi, spre exemplu: "nu mai exista echipe mici". Dupa care, acelasi interlocutor spune ca "anul trecut, echipa a pierdut puncte cu echipele mici". Parca nu mai existau!?

"Buna seara dumneavoastra si invitatilor dumneavoastra" - cand intra in direct nea Puiu, trebuie sa ai butonul de 'mut' la indemana. Si nu e singurul, majoritatea interventiilor telefonice incep cu variatiuni pe tema asta.

Toti se simt "dezavantajati de arbitri", si apoi pun mana pe telefon ca sa urle la televizor. Ghinionul lor cand dau peste Radu Banciu in studio, ca le mai taxeaza aberatiile.

In final, ce sa mai zic? Noi sa fim sanatosi! :))

5 comentarii

21 Sep 2010 la 11:24
Cata

mi se pare de bun simt sa dai buna seara cand intri intr`o interventie telefonica la teve. ca nu`l saluti doar pe nenea de la pupitru, ca nu`i singur. emisiunea presupune telespectatori. si da, e normal sa-i saluti si pe ei.

21 Sep 2010 la 12:01
pinkISH

bine, ma, dar trebuie sa zica aceeasi fraza, identic, cuvant cu cuvant, de FIECARE data?

21 Sep 2010 la 15:16
Cata

pai tu cum ai saluta interlocutorul si telespectatorii?
in rest, da, e de cacao sa vorbesti mereu cu aceleasi expresii.

21 Sep 2010 la 23:27
gica

la ce fombal avem ......asa si comentarii si expresii .....deci ...este remiza !!!!comentatori nu avem........doar niste oameni care de multe ori discuta pe langa ceea ce vad la fatza locului .....!!!
io ma intreb sire de unde atatea pretentii pe capul tau ????

22 Sep 2010 la 19:31
pinkISH

Cata, as spune "buna seara tuturor", apoi "buna seara tie si celor care te asculta", dup-aia "buna seara, prieeeeteeeeni!" si tot asa :))
gica, am pretentii pentru ca ma uit cu un ochi in Premier League :p

Linkuri