wu-tang clan, alice cooper si marilyn manson!

planuiam sa sar peste toate concertele de azi si sa ma duc direct la manson dar, datorita unui prieten care voia sa vada wu-tang, am ajuns devreme. cand ne-apropiam de scena, niste sunete groaznice ne spargeau timpanele. 3 gagici imbracate stupid pe o scena cretina voiau sa para a trupa. pe ecranul "gigantic" se reproduceau videoclipuri cu ele goale.

la un moment dat, striga catre public ca vor "posers" pe scena. m-am oferit rapid si am ajuns sus, impreuna cu altzi 3 tipi. pentru ca trebuia sa dansez, am scos de la naftalina singurul dans pe care-l stiu (nu prea se potrivea cu ritmul), o combinatzie de prodigy cu andre si ro-mania. dupa care m-am gandit sa dansez cu una dintre ele si am invatzat-o dansul lui steven tyler de pe walk this way (nu cel din clip  ).

dupa melodie, a trebuit sa ies pe partea laterala a scenei si sa ma chinui sa ajung langa amicul meu, care ramasese in fatza. am ajuns acolo si am mai facut niste misto-uri in asteptarea celor de la wu-tang clan. deja locul incepuse sa se aglomeze cu rapperasi, crescand masa pe metru patrat, dar si nivelul caterincii. si era liniste si pace... pan-au intrat in scena wu-tang! de-atunci a inceput petrecerea. sarea toata lumea care-ncotro, incat nu puteai sa stai locului. lucrurile s-au animat cand langa noi a venit method-man, cu care am batut cupa (cuba)  (faza asta s-a repetat de fro 3 ori pe parcursul concertului, method-man lasandu-se purtat pe bratze). la un moment dat am prins un prosop si-o sticla cu apa aruncate tot de el. pe sticla de apa am luat doo autografe de la doi jmecheri din trupa, dar care nu sunt soto exact cum se numesc.

dupa wu-tang, a fost alice cooper. singurul highlight al concertului a fost ca a cantat o melodie in duet cu marilyn manson. in rest, niste jeguri (inclusiv Poison, care a umezit ochii pustoaicelor din jurul meu).

si stai, si stai sa vina manson. si vine. multzimea in delir, mai putzin pe verticala (cum a fost la wu-tang), si mai mult pe orizontala, strivindu-ma de gard. melodiile de pe ultimul album parca au sunat umpic mai bine in concert... in rest, show-ul a fost misto. m-a amuzat, la un moment dat, cum tipul responsabil cu microfoanele din echipa tehnica a uitat sa-i puna microfon si manson a ridicat din umeri spre el  microfonul a ajuns la manson inainte de inceputul strofei si tipul si-a pastrat, probabil, slujba. a coborat si pe jos sa ne salute, dar bodyguard-ul era mai protector decat mama cu mine cand eram mic.

am fost pentru manson, dar mi-a placut si wu-tang - au degajat energie pozitiva. manson mi-a dat impresia de "raceala". bun, a coborat in fatza publicului, s-a plimbat, a cantat la gard, ne-a aratat fundu', ne-a aruncat sticle cu apa si-un microfon, dar nu parea extrem de entuziasmat. ce-i drept, artistii d-afara sunt obijnuitzi sa umple stadioane, iar publicu' de la bestival parca nu umplea mai mult de-un metrou-doua. per total, a fost o experientza misto, chiar daca "Sweet Dreams" a fost stricata de duetul cu alice cooper.

bestivalu' s-a terminat, asteptam urmatorul concert. the rolling stones.

pinKISH pe scena

Mai multe poze aici.

Blah, blah, blah