Woody Allen va crea primul sau serial TV

In 1971, Woody Allen a scris si regizat o satira pentru TV, un scurt-metraj intitulat "Men of Crisis: The Harvey Wallinger Story". Din pacate pentru Allen, materialul a fost respins de PBS si nu a mai ajuns niciodata pe ecrane. Dupa aceasta experienta nefericita, regizorul a refuzat sa mai produca alte materiale pentru TV, rezumandu-se la a face filme, unde a avut intotdeauna libertate deplina.

Iata ca 2015 ne aduce o mare surpriza: Woody Allen a semnat cu Amazon pentru prima sa productie TV care se va si difuza :) Singurele detalii care se cunosc este ca serialul va avea episoade de 30 de minute si Amazon a comandat un prim sezon (probabil 10 episoade).

Umorul inteligent, modul unic in care vede viata, dar si ironia cu care priveste situatii tragice fac din Woody Allen o gura de oxigen pentru micile ecrane. Premiera acestui serial va avea loc cel mai probabil anul viitor, cand va debuta (pe Netflix) si noul show al lui Chelsea Handler, al carei umor e la fel de incisiv ca si cel al lui Woody.

Blah, blah, blah