Vreau curatenie, nu Cupa Davis

Citesc si astazi in presa cum se lamenteaza toti ca li s-a stricat jocul. O miscare pe care o asteptam demult la FRF, cu disparitia lui Dragomir & Sandu din conducere, s-a intamplat la FRT. Aflate in trecut la cateva sute de metri una de cealalalta, cele doua federatii sunt acum la poli opusi. In timp ce jmecherii au in continuare grija de fotbal, chiar daca iesea Gica Popescu, iata ca la tenis razbate o raza de lumina printre serpii care colcaie acolo.

Zice "un apropiat" al lui Relu Munteanu: Era foarte suparat pe ratarea acestui obiectiv. Îl înteleg. A propus atatea lucruri si oamenii nu au inteles ca el, de fapt, are un management adecvat, ca putea sa atraga noi fonduri acestei federatii care este saraca. S-ar putea sa nu mai sprijine cu nimic desfasurarea Cupei Davis.

Bafto delo-delo, Relule. Du-te invartindu-te, fa afaceri pe unde vrei si lasa-ne cu aerele astea de investitor a la Gigi Becali. Vai, ce suparat esti! Nici macar n-ai felicitat-o pe Ruxandra Dragomir pentru victorie. De fapt nu asta e important in ceea ce a declarat doamna presedinte:

Domnul Munteanu nu a venit nici macar sa ma felicite, insa a facut-o Ilie Nastase, care mi-a urat bafta în tot ceea ce vreau sa fac. Nu stiu daca era suparat sau nu, dar gestul mi s-a parut a fi corect. Mi-a placut pozitia ferma a lui Florin Segarceanu, care nu s-a retras ca toti ceilalti pentru a-i face loc domnului Munteanu.

Sclavii ceilalti ce sa faca? Ii pupau picioarele acestui mafiot numit Relu, doar-doar mai pica ceva si de la masa lui. Nimeni nu investeste in sport, ci cumpara ceva cu banii aia. Relule, n-avem nevoie de Cupa Davis-Munteanu, avem nevoie de curatenie si onestitate. Dispari!

Blah, blah, blah