Am vizionat serialul "Quantum Leap"

Difuzat in anii '90 pe Tele 7 (parca) si PRO TV, serialul "Quantum Leap" mi-a fost intotdeauna foarte drag. Premisa serialului, personajele, actorii si povestile din fiecare episod sunt foarte misto si te prind in mrejul lor.

Desi sunt obisnuit ca fiu carcotas si sa remarc diverse probleme in filme si seriale, aici am incercat sa le ignor pe cat posibil, chiar daca partea stiintifica are multe gauri. Pe masura ce trec sezoanele, am ajuns sa nu mai bag in seama ca Sam se reflecta 'corect' in unele geamuri, ca hologramele lasa umbra, pot fi atinse sau se pot uda de la picaturile de apa. Nu mai conteaza nici micile greseli de la montaj sau unele diferente intre episoadele care au rulat la TV, cele de pe DVD si cele care au aparut recent pe Blu-Ray. Totusi, daca sunteti fani inraiti ai serialului si vreti sa discutati toate aceste aspecte, va recomand forumul Al's Place.

N-am reusit niciodata sa prind toata seria la TV, de la un cap la celalalt. Asa ca Blu-ray-urile mi-au dat sansa sa vad toate episoadele... si am avut o mica dezamagire: sezonul 5, ultimul, este mult diferit fata de celelalte. Povestile sunt trase de par, se incalca multe reguli enuntate anterior si apar multe celebritati sau persoane faimoase din istorie - totul pentru a creste rating-ul. Din pacate, n-au reusit decat sa ingroape serialul. Exista vreo 2 episoade pe care le putem extrage din sezonul 5, dar in rest ar putea fi ingropat cu totul pentru ca strica toata povestea. Mai ales finalul, care pare gandit pe genunchi. Apropo, exista si o alta varianta de final pentru ultimul episod, pregatita in cazul in care sezonul 6 ar fi primit unda verde, dar e la fel slaba.

E misto sa vezi ca acest serial are fani si in 2017 - un tip se chinuie sa faca o replica de handlink si o va comercializa cand e gata. Interesant, mai ales daca va scoate si sunetele specifice.

Recomand "Quantum Leap" tuturor celor care au chef de un serial TV cum se faceau in anii '90. Vizionare placuta!

Blah, blah, blah