VIP la inchisoare

Chiar si dupa ce a intrat la puscarie, Gigi becali a continuat sa fie pe prima pagina a ziarelor. Ba cu o cerere de gratiere, ba cu una de a parasi tara pentru a se opera, ba aiurea, de umplutura. Personajul asta nefast, unul din marii imbogatiti pe furt ai Romaniei, nu dispare din presa si de la televizor nici atunci cand este inchis intre patru pereti.

La inceput dadea declaratii la intrare si la iesirea din sala de judecata, unde mai face apel la una-alta. Apoi dadea telefoane apropiatilor si acestia povesteau mai departe despre convorbirile cu machedonul. Toate astea au culminat cu un interviu direct din celula, prin telefon, in direct la RTV.

gigi parnaie

Am ramas siderat sa-l aud pe Gigi cand am deschis televizorul, absolut intamplator, pe RTV. O fi avand omul dreptul la niste minute de vorbit la telefon pe luna, dar oare le poti folosi sa intri in direct intr-o emisiune tv? Convorbirile respective nu sunt monitorizate, omul are un telefon mobil in celula si mai suna din cand in cand pe cine vrea?

Daca tot e la liber vorbitul din puscarie, propun sa-i dea un smartphone lu' nea Gigi si trafic nelimitat de internet, asa incat sa poata intra omul prin Skype, sa-l si vedem! Eventual, televiziunile pot sacrifica un jurnalist pe care sa-l incarcereze in celula cu Gigi si sa amenajeze acolo un mic studio tv.

Gluma-i gluma, dar daca Nastase posta pe blog, Gigi vorbeste la televizor si Meme sta pe Facebook, ce puscarie mai e aia?

Blah, blah, blah