Vinde, Becali!

Vinde, traiti-ar familia si cei 400 de veri, fini, nasi si alte animale. Te rog eu! Vinde echipa si nu mai prelua nimic, du-te invartindu-te. Dispari din viata publica si fura pe ascuns, nu o mai face la vedere. M-am saturat de tine.

Borcea, daca tot citesti ce-am scris, retrage-te si tu. Stai actionar si vezi meciurile la televizor, fa ce vrei. Dar numai sa nu te mai vad prin ziare sau la TV.

M-am saturat de acesti viermi pana peste cap. Sunt constient ca furtul, afacerile cu statul si trasul de sfori n-o sa dispara niciodata, dar macar sa nu mai fie aceste jeguri de oameni la televizor. Sa vedem altii :))

4 comentarii

 1. 1 Mar 2009 la 16:16

  e cea mai mare gogonea. Shon Mekyten nici macar nu are poza pe google images. dar ar avea milioane de euro.
  nati meir, robbie keane, negocieri si tranzactii.. sunt doar cateva din bataile de joc ale ciobanului. pe care bineinteles, presa le inghite pe nerasuflate

 2. 1 Mar 2009 la 17:57

  miliardarii de afara sunt mult mai discreti ca cei de la noi. un exemplu local ar fi Teszari, detinatorul RCS-RDS, care nu apare pe (aproape) nicaieri. pe de alta parte, mai exista si asa-numitii miliardari "pusi", adica oameni (aproape) de rand care sunt pusi in varful unui munte de bani negri pentru a le schimba culoarea.

  eu nu cred ca e un joc al lui Becali.

 3. 2 Mar 2009 la 11:01

  ia citeste prosportul de azi :))
  lezbi serious

 4. 2 Mar 2009 la 11:33

  cu imensa tristete ma indrept spre site-ul lor...

Blah, blah, blah