Viceprimarul Sectorului 2 are niste interese in construirea noului stadion Dinamo

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, a afirmat deunazi ca, desi MAI a obtinut PUZ-ul de la Primarie, lucrurile avanseaza greu si este hotarat sa ceara ca baza sportiva Dinamo sa treaca la Primaria Sectorului 2.

Vestile sunt proaste si vin dinspre Ministerul de Interne. Cei de acolo au obtinut acel PUZ de la Primaria Capitalei si abia acum incep studiile de fezabilitate, ceea ce inseamna ca va dura foarte mult. Situatia constructiei este incerta. Eu voi continua demersurile ca stadionul sa treaca la Primaria Sectorului 2. Chiar in aceasta saptamana voi promova in Consiliul Local o hotarare prin care vom cere acordul Primariei Capitalei pentru a lua de la MAI baza sportiva Dinamo in administrarea Sectorului 2 si pentru a o putea moderniza. Avem acesti bani. Avem bugetul necesar si, daca ni se transfera dreptul de administrare, putem face in trei ani de zile o baza moderna in Sectorul 2. Cu domnul Rednic nu am vorbit. Am vorbit cu domnul Badea, care ne sustine.

Nu stiu ce jmenuri si susanele are vicele cu Nicu Badea, dar e clar ca s-a pus ceva la cale din moment ce gusterul asta iese in presa o data la cateva zile si tot zice ca s-a inteles cu Badea, chestie pe care n-au facut-o ceilalti in atatia ani de zile.

Timpul le rezolva pe toate. Nu si stadionul, ca timpul nu construieste stadioane, dar o sa aflam care e faza cu Popescu si Badea.

6 comentarii

 1. 22 May 2019 la 10:24

  este interesant de aflat cine il protejaza pt badea ,,,,a facut o gramada de combinatii si nimeni nu l-a intrebat nimic ,,,de sanatate...este la fel de pur ca praful de pe litoral de acum 1-2 luni

 2. 22 May 2019 la 21:42

  Badea a fost casatorit cu fiica lui Dinca, prim-viceprim-ministrul lui Ceausescu. Iti dai seama ce bine ancorat e in structuri, atat alea vechi, cat si astea "noi". Cealalalta fata a lu' Dinca s-a casatorit cu Puiu Popoviciu... no comment :)

  Ia fii atent, despre Dinca: a fost condamnat la 15 ani de parnaie dupa Revolutie, din care a facut 5 ani si 3 luni. Dupa care, in loc sa se ascunda ca un sarpe ce e, omul a devenit consilier la firma lu' Badea!

  Badea e mult mai jmecher decat multi agarici care care apar pe la TV.

 3. 24 May 2019 la 11:09

  OOOO....nu e rau....cu asa relatii ...lucrurile nu pot merge decat din bine in mai bine ....

 4. 24 May 2019 la 22:09

  'om trai si-'om vedea. urmaresc subiectul de atatia ani, il voi urmari pana la sfarsit B-)

 5. 29 May 2019 la 15:43

  al cui sfarsit ??

 6. 29 May 2019 la 17:23

  pai pana se face stadionul (sfarsitul proiectului) sau... pana nu mai pot eu sa urmaresc :-"

Blah, blah, blah