Vesti bune si vesti proaste despre turneul european Hollywood Vampires 2018

Veste buna: Hollywood Vampires au mai anuntat inca un show in Europa in 2018: Praga, Cehia, 13 iunie - in cadrul festivalului Prague Rocks.

Veste proasta: concertul de la Praga e ingramadit intre cel din Polonia, de pe 12 iunie, si cel din Monchengladbach, Germania, de pe 14 iunie. Daca Alice Cooper e obisnuit sa cante in fiecare zi in alt oras, iar Johnny Depp e inca tanar si duce, se pare ca Joe Prry are probleme cand e "overbooked", asa cum spunea si Steven anul trecut, dupa problemele de sanatate pe care le-a avut Joe.

Veste buna: pachetele VIP se vand ca optiune extra si nu au bilet inclus! Asta da miscare din partea celode la BubbleUp, desi in Polonia a ramas varianta VIP cu bilet inclus si nu e in fata scenei, ci in zona imediat din spatele Golden Circle. Macar in Germania fanii isi pot lua bilet oriunde, iar la biletul de concert pot adauga un supliment VIP de 1200 de euro pentru un meet&greet cu Alice, Joe si Johnny.

Veste proasta: pentru concertul de la Praga nu vor fi disponibile bilete VIP.

Veste buna: se vor mai adauga si alte concerte pe lista, poate chiar in Romania, daca i se face lui Johnny Depp dor de Clejani.

Veste proasta: la concertul de la Hamburg nu mai sunt bilete la Golden Circle, in fata scenei. Nu se stie daca se va suplimenta, la cum s-au vandut biletele in 2016, mi se pare prea curand pentru a anunta sold-out anumite categorii de pret.

3 comentarii

 1. 11 Nov 2017 la 02:56

  Veste buna: se vor mai adauga si alte concerte pe lista, poate chiar in Romania, daca i se face lui Johnny Depp dor de Clejani.

  Asta pot sa-ti spun sigur ca nu e adevarat. Doru' lu' Ionut valoreaza fix cat un mare zero. Informatie din interior: au date libere (nu, nu doar ca nu sunt anuntate, chiar nu au nimic batut in cuie inca) si sunt dispusi la orice. Dar trebuie sa vina un promoter la ei cu o oferta. Cine de la noi ar putea sa-i aduca in 2018?

 2. 11 Nov 2017 la 04:20

  Imi plac informatiile din interior! :D Ma gandeam ca ar trebui sa existe negocieri deja, ca nu-ti lasi 8 zile pauza intre concerte 'poate o aparea ceva'. Dar detaliaza ce-ai aflat ca sa inteleg mai bine :D:D

  Data trecut i-au adus Phoenix Entertainment, care mi-au scos peri albi. Aerosmith au fost adusi de Events, dar astia nu o duc prea bine momentan. Cred ca cel mai bine stau D&D East Entertainment.

  Eu cred ca mai exista si alti promoteri in Romania care pot sa-i aduca, poate la Cluj. Totodata e posibil sa se mai adauge printre picaturi, cum ai zis tu, cateva concerte cu Ozzy si aia e.

  Eu sper sa se adauge cat mai multe concerte in sala si cat mai aproape de Titan :))

  PS: ca un contra-argument la ce-am scris mai sus, nu prea se suprapun tarile alese pentru turneul din 2016 cu cele din 2018, dar pentru buzunarul meu sper la un concert in Romania!

 3. 12 Nov 2017 la 19:22

  Exact ce am scris mai sus, altceva nu stiu. Au date libere, asteapta promoteri cu oferte. Or fi si in negocieri, dar asta stie doar managementul lor. Nu cred ca stie cineva din trupa sau din touring crew mare lucru...

  Or fi moacele lor pe afis, dar ei nu influenteaza cu nimic unde sunt concertele. De-aia spun ca nu conteaza prietenia lu' Ionut cu purcelusii.

Blah, blah, blah