Vechii cu vechii, noii cu noii

In timp ce mie mi-a placut foarte mult ultima piesa a lui Ombladon, am prieteni care nici macar n-au putut s-o asculte pana la sfarsit. In schimb, ei apreciaza ultimul album al lui Deliric cu Silent Strike, pe care, la randul meu, n-am putut sa-l ascult pana la capat. Si odata cu noul album al lui Doc, lansat acum vreo 2 zile, mi-am dat seama ca lucrurile s-au separat complet pentru mine. Nu agreez noul sound.

Nu-mi place trap-ul, nu-mi plac Satra Benz si nici hip-hop-ul asta dubios, cu pauze. Iar apropo de pauze, nici muzica rock "cu pauze" nu ma atrage deloc. Un exemplu de astfel de piesa e "Doing It To Death" a celor de la The Kills. Mi-a fost recomandata de un prieten, altfel nu ajungeam niciodata in zona aia.

E bine, totusi, ca avem ce asculta de la cei cu vechime. Monster Magnet au lansat in martie un nou album, dupa 5 ani: "Mindfucker". Desi nu e o capodopera, sunt vreo doua-trei piese care mi-au placut in mod deosebit. RHCP lucreaza la un nou album, dar sunt foarte putine piesele fara John Frusciante care imi plac de la ei. RSO (Richie Sambora + Orianthi) au lansat luna trecuta primul lor album si inca nu am apucat sa-l ascult. Exista zvonuri credibile ca Offspring lucreaza la un nou album si, mai putin credibile, ca Guns N' Roses ar putea inregistra cateva piese noi in 'noul' line-up. Prodigy au semnat un contract cu BMG si vor scoate si ei un nou album anul acesta. Desi "The Day Is My Enemy" nu mi-a placut, raman intotdeauna interesat cand vine vorba de ceva nou de la genialul Liam Howlett.

Daca vorbim de muzica live, ma gandesc la un singur lucru: turneul mondial anuntat de Aerosmith pentru 2019-2020. In rest, as merge sa vad trupe pe care nu le-am vazut niciodata live, dar numai daca vin la noi - precum Offspring, pe care ii tot astept. Noi sa fim sanatosi!

2 comentarii

  1. 29 Oct 2018 la 14:45

    Mersi pentru strea cu RSO (singura care conteaza de acolo).Acum l-am "cumparat" de pe net, format FLA(s)C !

  2. 11 Mar 2019 la 00:11

    Cum ti s-a parut albumul RSO?

Blah, blah, blah