Vaya Con Dios la Bucuresti

Am fost la Vaya Con Dios. Un concert deosebit, cu muzicieni de clasa, talentati. Dani Klein, solista si inima formatiei, impune respect prin felul in care se prezinta. Impresia pe care am avut-o e ca se apropie foarte mult, ca prezenta, de mama lui Roisin Murphy, desi nu stiu nici un fel de amanunt in sensul asta. Pur si simplu am facut o paralela.

Din cele 18 piese, numai cele arhi-cunoscute au ridicat sala in picioare. Oricum, atmosfera calda data de o muzica buna a adus o mantie de liniste peste o zi extrem de agitata. Un astfel de concert depaseste, ca putere de a revitaliza, un weekend departe de probleme.

De la spectacol am plecat cu setlist-ul, pentru ca nu am recunoscut toate melodiile si vreau sa le ascult in varianta de studio, sa vad cum curg una dupa alta. Acum cateva luni am strans toate albumele in format FLAC, asa ca tot ce-mi ramane de facut e sa dau play.

O mica nota pentru fotografii care s-au bagat tot timpul in fata noastra, la fel ca si la Ace Of Base: oameni buni, inteleg ca e criza si vreti sa aveti un catralion de poze pentru bestmusicul la care lucrati, dar chiar nu aveti ce face acasa? Sau pur si simplu voiati sa auziti "Pauvre Diable" din randul 0? Unii chiar n-au viata, e pacat, parca ieri erati si voi tineri... ar trebui sa intelegeti ca deranjati.

Blah, blah, blah