Universul meu paralel

Recent, Jenny McCarthy a pozat din nou pentru Playboy. De-a lungul timpului am vazut mai multe astfel de sedinte pentru respectiva revista, precum si cateva videoclipuri erotice filmate pe la mijlocul anilor '90. In ultimii 19 ani, Jenny McCarthy a aparut pe coperta Playboy de 6 ori (totalizand 7 aparitii in paginile revistei).

Am descoperit-o pe frumoasa blonda odata cu lansarea show-ului "Singled Out" pe MTV, unde ea era unul dintre cei doi VJ. Se intampla in 1995, cand pe cablul de la noi se vedea MTV Europe, care prelua o parte din emisiuni din USA, restul fiind produse in UK. Dupa ce a plecat de la MTV nu prea i-am urmarit cariera, dar am vazut-o din cand in cand in cate un nou pictorial, in "Scary Movie 3" si imi este cunoscuta relatia de 5 ani pe care a avut-o cu Jim Carey pana in 2010.

Odata cu noul pictorial pe care l-a facut anul acesta, au inceput sa apara comentarii pe diverse bloguri, iar unul mi-a atras atentia in mod deosebit. Un tip scrie cu nonsalanta:

Daca v-o aduceti aminte, a aparut in cateva episoade din "Doi barbati si jumatate" – de atunci o stiu si cred ca asta e a doua aparitie in PB.

Citind randul de mai sus, m-am intrebat cu stupoare de pe ce planeta vine acest baiat. Pentru ca nu am urmarit serialul "Two and a Half Men" (il consider total lipsit de umor), am luat la puricat Wikipedia si am aflat ca a jucat in 8 episoade, intre 2007 si 2011. Deci omul o stie de 2-3 ani si 'crede' ca a mai pozat o data in Playboy!

Poate ca sunt eu prea batran - nu am o problema in a admite asta. De asemenea, nu e nici o rusine sa fii nascut dupa '90 si sa afli de Jenny McCarthy de la ProTV. Partea pe care nu o inteleg este de ce ai scrie un asemenea comentariu absolut imbecil, daca tu esti atat de 'pafarist'. Cum ar fi sa comentez eu la un articol care vorbeste despre Beatles, spre exemplu, cam asa:

Daca vi-l aduceti aminte, Ringo Starr a fost vocea povestitorului in cateva episoade din "Thomas the Tank Engine & Friends" - de atunci il stiu si cred ca e si cantaret.

Culmea e ca, da, l-am ascultat cu placere pe Ringo Starr in cateva episoade din Thomas, dar nu de-acolo il stiu, chiar daca n-am fost contemporan cu Beatles!

Probabil ca lucrurile nu se vor imbunatati, asa ca Internetul curat si frumos pe care l-am descoperit in '97 va ramane o amintire existenta numai in universul meu, univers paralel cu realitatea cotidiana. Iar prosti ca ageamiul asta de mai sus, care nu se informeaza inainte sa deschida gura, vor continua sa fie din ce in ce mai multi, invadand mizerabil orice spatiu precum buruiana sufoca o gradina cu flori.

4 comentarii

 1. 8 Aug 2012 la 11:33

  O comparatie mai deplasata nu puteai sa faci.

  Chiar e universul tau paralel! Cel in care Jenny McCarthy e de o notorietate maxima.

 2. 8 Aug 2012 la 13:12

  Dragul meu, comparatia pe care am facut-o e special exagerata pentru a ilustra mai bine ideea.

 3. 9 Aug 2012 la 02:40

  Nu stiam de ce imi suna cunoscut numele lu' tanti. Uite de asta.

 4. 9 Aug 2012 la 03:05

  Eu nu stiam de partea aia, dar nici nu ma asteptam ca tu s-o stii din pictoriale Playboy ;))

Blah, blah, blah