Un stoichita

In curand, in dictionarul limbii romane va aparea si descrierea cuvantului "stoichita". Definitia ar putea suna cam asa:

stoichita, substantiv comun defectiv de plural - om cu atitudine umila, lipsit de demnitate fata de cei pe care ii slujeste, fara respect de sine, ce utilizeaza des sintagma "Steaua nu se refuza"

Pe stoichita Becali il poate chema sa antreneze oricand, el va veni intr-un suflet. Spre exemplu, il poate suna in pauza unui meci, din vestiar: "Mihae, hai sa m-ajuti, tata, ca l-am dat afara p-asta". Si stoichita vine repede, ca mai sunt cateva minute si incepe repriza a doua. Are timp de un scurt interviu, pentru ca schimbarile le-a facut deja patronul:

"La fel de surprinzator cum e pentru voi e si pentru mine. Mi-a dat telefon Gigi Becali acum 12 minute cum ca a reziliat contractul cu [fostul antrenor] si mi-a spus daca as fi de acord sa preiau Steaua. Ma cunoasteti, stiti despre ce e vorba, la mine este mai mult decat o legatura materiala cu Steaua, este o legatura sentimentala in primul si-n primul rand. Si e-o provocare, n-am mai preluat niciodata o echipa la pauza. E un inceput pentru toate. Am semnat pe o perioada determinata, de o repriza. N-am avut de discutat prea multe, dar ne-am inteles asupra aceluiasi obiectiv: sa castigam meciul asta."

Si cum fiecare dictionar care se respecta are si o poza pentru cuvintele mai importante, iata imaginea unui "stoichita":

gigi becali mihai stoichita

7 comentarii

 1. 28 Mar 2012 la 21:31

  geniala poza :)))

 2. 29 Mar 2012 la 14:15

  Sa nu uitam de Lacatus, si el si-a luat umilinta in 2 randuri, in numele dragostei pentru Steaua.
  Cat despre Stoichita, sa inteleg ca urmeaza sa preia o echipa cu 15 minute inainte de final? Ca acum a preluat la pauza

 3. 29 Mar 2012 la 15:34

  Nu, Ovidiu, stoichita urmeaza sa preia echipa dupa ce tot el a fost dat afara :D

 4. 31 Mar 2012 la 11:28

  SIRE ....ACUM INTELEGI UNDE E PERFORMANTZA ???? EXACT UNDE ARATA BAIETII !!!

 5. 31 Mar 2012 la 11:29

  RECTIFIC ....PERFORMANTZA E ACOLO UNDE ARATA STOICHITZA.............. DAR CU CEALALTA MANA @@@@@

 6. Linkuri:

 7. 1 Apr 2012 la 19:48

  geniala observatie, gica :))

Blah, blah, blah