Un senator se implica pentru noul stadion Dinamo

Acum cateva zile, senatorul Serban Nicolae a trimis o solicitare catre MAI prin care cere ca Stadionul Dinamo sa fie predat catre CNI pentru a se putea construi un nou stadion. Spicuiesc:

Solicit public Ministrului Afacerilor Interne sa emita, de indata, ordinul de predare a imobilului constituit din teren si constructii, identificat ca Stadionul ”Dinamo”, catre Compania Nationala de Investitii C.N.I. SA, bun proprietate publica, liber de sarcini. Totodata, solicit public revizuirea solutiei tehnice de realizare a investitiei, astfel incat stadionul sa respecte urmatoarele cerinte: sa fie destinat exclusiv competitiilor de fotbal si sa aiba o capacitate de cel putin 25.000 de spectatori.

Din cate stiu, stadionul nu mai este in administrarea lui Badea, ci in administrarea lui CS Dinamo, mutarea fiind facuta printr-o Hotarare de Guvern din 2017, asa ca nu mai inteleg de ce se tot discuta pe marginea acestui subiect. Probabil itele sunt mai incurcate decat a rasuflat in presa, altfel s-ar fi miscat lucrurile cat de cat.

Voi continua sa urmaresc subiectul si sa-l documentez aici, pe blog. Poate se va face ceva in timpul vietii noastre.

Blah, blah, blah