Un nou single de la 2Pac

Tupac se audeo pe o melodie noua. ABBA a mai scos un Best of. Din octombrie 2007 si pana in octombrie 2008, Elvis Presley a adunat 52 de milioane USD, fata de Justin Timberlake care a strans 44 si Madonna, 40.

Ascult Keyshia Cole feat. 2Pac - Playa Cardz Right. O melodie slaba, care se foloseste grosolan de vocea lui Tupac, la fel ca si mama lui, care mai face un ban cinstit. Melodiile ABBA au avut un succes rasunator in filmul Mamma Mia!, dar ma indoiesc ca la oamenii aia (care unii canta pe la nunti) a ajuns mare lucru. Iar banii lui Elvis o ingrasa in continuare pe Lisa Marie.

Toata lumea se agita sa vanda electronic, DRM-ul inca n-a murit, iar pirateria muzicala nu va disparea niciodata. Pe de alta parte, artistii vin cu productii noi foarte slabe, pe care doar fanii infocati mai dau bani, bani care ajung in foarte mare procent la casele de discuri, producatori si alte animale. Si pentru ca nu mai renteaza sa faci muzica decat daca bagi si un mega turneu dupa album, noi ramanem sa ascultam ce s-a scos deja si mai cumparam o selectie Best of ABBA.

Blah, blah, blah