Un meet&greet de ne-uitat

Brass Against e o trupa de coveruri mai speciala. O sa vedeti cat de speciala. Muzical vorbind, ei fac coveruri dupa Tool, Rage Against the Machine, Soundgarden, Black Sabbath, Run the Jewels, dar canta si piese proprii.

La cel mai recent concert, in cadrul festivalului "Welcome To Rockville" desfasurat in Florida, trupa a avut un moment special cu un fan. Nu e pentru cine se pregateste, e pentru cine se nimereste. Iar fanul respectiv chiar s-a nimerit in mijlocul actiunii.

Sophia Urista, solista trupei, canta de zor pe scena, cand si-a dat seama ca o trece. Nu era doar o senzatie, chiar avea nevoie sa urineze. Chiar a mentionat asta de cateva ori in timpul concertului, iar unul dintre fani s-a oferit sa observe de aproape procesul.

“Get my man with the can on his head ready, ’cause we’re going to bring him onstage and I’m 'a piss in this motherfucker’s mouth", a exclamat solista in uralele fanilor. “I gotta pee and I can’t make it to the bathroom. So we might as well make a show out of it", a adaugat Sophia.

Dupa concert, trupa a postat scuze pe net, dupa care a sters mesajul. Apoi n-am mai urmarit, dar s-a facut mare tam-tam, au fost discutii etc. Marilyn Manson sau Alice Cooper au fost dati uitarii deja, ei sunt in pantaloni scurti pe langa Urista asta.

In 2007, cand am dat mana cu membrii trupei Aerosmith, nu m-am spalat pe maini pana a doua zi dimineata. Poate ca si domnul de pe scena a avut o idee similara.

Din fericire pentru fanul imbibat, filmarile raman si el va avea, toata viata, amintirea acestui inedit meet&greet.

Blah, blah, blah