Un festival misto de muzica rock

Rockstadt Extreme Fest e un festival romanesc de metal la care nu am fost niciodata. Prima editie a fost in 2013 si a avut mereu un line-up interesant, dar pana acum nu am ajuns niciodata la Cetatea Rasnov, langa Brasov.

In 2018, line-up-ul se anunta foarte misto, chiar si pentru cei care nu sunt exclusiv fani ai muzicii metal. Daca iti place in general muzica rock, atunci ai ce vedea la Rockstadt in 2018.

 • WASP e trupa foarte misto pe care am avut ocazia sa-i vad in concert la Bucuresti in 2009. Am descoperit muzica lor in '94, in clasa a opta, iar albumul "The Last Command" e exceptional. WASP au mai fost pe la noi, dar merita vazuti oricand :)
 • Obituary era o trupa foarte populara la mine in liceu - nu i-am ascultat foarte mult, dar mi-ar placea sa-i vad
 • despre Bucovina am auzit de multe ori, dar n-am apucat inca sa-i ascult
 • pe afis apare si COMA, care a avut cateva piese foarte misto la inceputul anilor 2000, dar de care n-am mai auzit in ultima vreme

In rest, multe alte nume. Nu am auzit de toate, dar cred ca va fi un festival reusit. Si ma bucur ca exista festivaluri cu continuitate in Romania.

2 comentarii

 1. 7 May 2018 la 20:11

  Stai... n-ai auzit de In Flames? :o:o:o

  Powerwolf sunt foarte tari. O sa fie cu siguranta distractiv la ei. Ca sa intelegi de ce zic asta... au o piesa care se cheama Resurrection by Erection in care gasim versuri de genul "when you wake up from the dead and the angels give a head". Si asta ar fi ceva destul de tipic pentru stilul lor. Eu i-am descoperit cu piesa asta.

  Metal Allegiance e un fel de all-star band cu nume super-cunoscute - nu-mi vine sa cred ca vin aici! :o

  Fleshgod Apocalypse sunt foarte buni pe felia lor, i-am vazut in deschidere la Ensiferum in 2016.

  SepticFlesh la fel, i-am vazut de doua ori pana acum.

  Dap, per total Rockstadt e cel mai tare festival pe care il mai avem de cativa ani.

  Mor de ciuda ca n-am fost in 2016 cand au fost Insomnium si mai ales anul trecut cand au fost headlineri Kreator si Annihilator.

 2. 7 May 2018 la 23:10

  Da, si eu m-am mirat cand am vazut sigla lor cap de afis... Da, se pare ca s-a terminat prea repede liceul si in facultate lumea asculta numai indie, jazz si alte d-astea...

  Mersi de info despre celelalte trupe, esti mai in tema decat mine :D

  Eu vreau sa mai vad Monster Magnet in Romania, mi-au placut in '99 mai mult decat Metallica :) Si tocmai au scos album nou, dupa 5 ani...

Blah, blah, blah