Un burn, va rog!

Ma uitam mai devreme la televizor si am vazut ce perioada nasoala e sa mergi la mare acum. Dintotdeauna imi fac vacantza la mare intr-o singura transa de 5-6 zile, la sfarsitul lui iulie. Anul asta am prins cea mai buna perioada din an, cu o vreme superba. Tocmai de aceea am decis sa ramanem o saptamana.

Dupa o experientza traumatizanta de 3 zile in Vama Veche, anul trecut, am decis ca e timpul sa revenim" la civilizatie. Printr-un noroc, am reusit sa ne cazam la un hotel din Mamaia, SunQuest. Mai jos sunt cateva fotografii.

Hotel SunQuest

Hotel SunQuest

Hotel SunQuest

Hotel SunQuest

Hotel SunQuest

De bronzat, nu prea am apucat sa ma bronzez, pentru ca am stat ascuns pe sezlong, sub umrelutza, si am intrat destul de apa. In schimb, am reusit sa ma distrez ex-cel-ent la masinutze tamponate, unde mi-am cheltuit si bruma de bani ramasa si a trebuit sa-mi faca cinste prietena mea :D Am dat o raita si pe la Julio, sa vedem cum se aude (dupa scandalul de la Bucuresti). Am ramas impresionat de faptul ca se auzea in tot portul, semn ca problemele s-au rezolvat.

Preturile au fost asa si-asa... la restaurantul hotelului, cola la 0,5L era 7 lei; la masinutze tamponate, fisa de 3 minute era 5 lei. Dar exista si locuri pe faleza de unde cumparai cola la 2L cu 7 lei sau burn cu 8 lei.

Oricum, una peste alta a fost o vacantza superba si de-abia astept sa ne tamponam si la anu'!

Blah, blah, blah