Un an palpitant de Premier League

S-au jucat deja trei etape de Premier League si lucrurile stau foarte ambiguu: Manchester United a pierdut un meci, Liverpool doua, Chelsea abia a invins in prima etapa, Arsenal a rupt in primele doua meciuri, dar a ramas cu restanta din cauza jocurilor din cupele europene.

Se anunta un an foarte tare, in care orice e posibil. Manchester United e slabita dupa plecarea lui Cristiano Ronaldo si incearca sa se reorganizeze. Liverpool pare sa sufere dupa Xabi Alonso. Arsenal a ramas si ea fara un varf prolific, dar momentan se descurca. Chelsea are un suflu nou cu Ancelotti, un om cu experienta, dar sub Hiddink din punctul meu de vedere. Iar Manchester City a reusit sa saboteze multe echipe din campionat, cumparand la greu jucatori de valoare care vor fi fericiti daca prind si banca de rezerve.

Ce e misto anul asta e ca orice meci conteaza, mult mai mult ca anul trecut. Daca Manchester United a putut sa ia titlul dupa ce a furat-o de doua ori de la Liverpool, de la Manchester City si a scrantit-o cu Arsenal si Chelsea, in 2009-2010 chestia asta nu mai e posibila. Punctele se vor distribui diferit, pentru ca echipele mici (chiar si cele proaspat promovate) conteaza mai mult.

Nu stiu daca Manchester United ia titlul si sezonul asta. Hoinaru mi-a soptit ca Chelsea va castiga campionatul, iar Liverpool va termina peste Manchester United. Sunt convins ca nu va fi asa. Pe de alta parte, nu cred ca poate cineva sa prezica cu adevarat, eventual doar sa ghiceasca. Si asta face ca Premier League sa fie cel mai frumos campionat din lume.

6 comentarii

 1. 28 Aug 2009 la 10:24

  MAI FOTBALISTULE...... ECHIPELE "MICI'' DIN ANGLIA NU AU FOST NICIODATA ECHIPE MICI SI CAM TOT TIMPUL AU FURAT PUNCTE DE LA "COLOSI"!!! VEZI TU .........MENTALITATE UN PIC DIFERITA DE A NOASTRA!!!!

 2. 28 Aug 2009 la 14:36

  Pai si la noi mai fura puncte un Brasov de la colosii Dinamo :))

 3. 29 Aug 2009 la 02:24

  Manchester fara Tevez si Ronaldo, cu scholes si altii prea batrani... cam prea putini fotbalisti buni ca sa ia titlul.
  Eu as paria pe Arsenal anul asta.

 4. 29 Aug 2009 la 03:51

  daca tot e vorba de pariuri, fac prinsoare ca arsenal nu ia titlul. sunt sigur ca aia micii de la arsenal o sa clacheze pe parcurs, la fel ca anul trecut.

 5. 29 Aug 2009 la 21:34

  Raman la aceeasi parere si dupa meciul din seara asta.

 6. 29 Aug 2009 la 21:45

  in primul rand, e palpitant, daca te-ai uitat la meciurile lui Liverpool si Manchester United azi.

  in al doilea rand, poate e timpul pentru o noua Hoinaveta :))

Blah, blah, blah