ultimul strop de CRT

Tocmai mi-am facut unele corectii la bunul meu monitor CRT (fara sa trebeasca sa-l desfac). La fel cum am fost ultimul din toti pe care-i cunosc care si-a bagat XP-ul (cand ajunsesem sa instalez 98-ul lunar), tot asa o sa fiu ultimul cu monitor CRT. Am avut multe probleme in ultimul timp, de la claritatea scrisului la imagine prea intunecata sau nuante de verde pe gri-uri.

Cum trebuia sa se vada:

Aproximativ cum se vedea la mine:

imagini si mai multe tutoriale aici

Locul in care acest lucru era cel mai evident a fost mediadot.ro:

Am crezut ca l-au doborat problemele; am inceput sa ma gandesc la dragul de XL24 de la Samsung. De cand cu fabrica din Romania, am fost mai circumspect si am aruncat priviri si prin alte parti. Mai ales dupa ce am citit pe hardforum.com despre monitoare, TN, *VA-uri si *IPS-uri, am zis ca nu exista monitorul LCD perfect. Dupa ultimul site vizitat, un site cu adevarat pe gustul meu, am hotarat ca cea mai buna alegere NU ESTE XL24!

Daca vrei un monitor care sa faca de toate, trebuie sa gasesti compromisul perfect. Acest monitor se cheama LG L245WP. Daca mergi pe site-ul LG, gasesti si un model L246WP. Ei bine, cele doua sunt identice. Din cate-am citit, 245 a fost promovat in magazinele online, iar 246 in magazinele clasice.

Revenind. Nu o sa-mi cumpar chiar acum LG-ul, din mai multe motive; cel mai bun motiv e ca vine CERF-ul peste o luna si mai vad una-alta inainte de a-l cumpara.

Pret aproximativ: 2100 lei 

2 comentarii

  1. 7 Apr 2008 la 11:31

    Ia uite, domne, a dat-o pe LG... :P

  2. 8 Apr 2008 la 12:31

    da, dar e discutabil. e SINGURUL LG care-si merita banii si, deopotriva, cea mai buna alegere in materie de monitoare LCD la ora actuala.

Blah, blah, blah