Ultima flegma

Ce se intampla in campionatul nostru nu mai mira pe nimeni. Dar parca a fost prea de tot azi, cand "suporterii" lui Dinamo au intrat pe teren sa ceara socoteala jucatorilor si arbitrului. E de neconceput cum s-a ajuns in asemenea hal. Nu stiu daca se va lua vreo masura, e irelevant. La fel de inutila e si decizia TAS de maine, legata de punctele Timisoarei. Vorba englezului: "Whatever!"

Stau si ma gandesc ca am fost cu juma' de picior in tarate si era sa fiu mancat de porci. La fel ca atunci cand, daca mananci ceva stricat ti se face rau, tot la fel e si cu televizorul - te strici la cap dupa o repriza de stiri cu europarlamentarii Vadim, Gigi si Eba plus una de fotbal cu Gigi, Borcea, Meme si Iancu. A venit vara, oameni buni, am scapat de tortura infama a televizorului. Diminetile si serile sunt mai racoroase, propice desfasurarii activitatilor care aduc venitul. Cand e caldura mai mare, racoreste-te cu apa plata si mai fa o gluma sa treaca timpul. Noaptea e pentru dormit, ca sa fim sanatosi pana la adanci batraneti. Se adauga, dupa gust, un film bun, niste muzica si plimbari prin parc.

Pune mana pe telecomanda, inchide TV-ul si iesi afara. Oriunde te vei duce, un singur lucru e cert: sunt mai putine flegme decat la televizor.

Blah, blah, blah